Освен че не става за министър на външните работи, непрекъснато

...
Освен че не става за министър на външните работи, непрекъснато
Коментари Харесай

Учители изпитват ужас от вероятността Денков отново да стане министър на образованието…

Освен че не става за министър на външните работи, непрестанно ми се обаждат и пишат учители, които изпитват смут от вероятността Денков още веднъж да стане министър на образованието. Искат си Красимир Вълчев. Това написа в собствен пост Асим Адемов, евродепутат от групата на ЕНП.

 

SafeNews разгласява поста му без редакторска интервенция:

 

Война в Украйна, война Израел-Палестина, неизясненост от изхода на президентските избори в Съединени американски щати, очакване за съществено пренареждане на силите в ЕП… И в тази тежка, неразбираема, комплицирана, взривоопасна интернационална конюнктура, когато интернационалната конюнктура бълбука, Николай Денков желае да е министър на външните работи!!!
Защото „ Ники желае да пътува “!
Защото Промяната схваща Министерство на външните работи като Министерство на външните развлечения!
Защото Промяната желае посредством Министерство на външните работи да разнася гласа си в чужбина. Пренебрегвайки обстоятелството, че посредством това Министерство би трябвало да се чува гласа на България, а не на Киро, Ники и компания.
Не е имало такава незначителност, такава аматьорщина, такава лакомия за власт.
Между другото, като се изключи че не става за министър на външните работи, непрестанно ми се обаждат и пишат учители, които изпитват смут от вероятността Денков още веднъж да стане министър на образованието. Искат си Красимир Вълчев.
Наглостта, арогантността, некомпетентноста на Промяната е безгранична, само че тя към този момент става рискова за България!

 

 

Още отзиви четете в категория Коментари
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР