Освен че е талантлив актьор, Райън Гослинг го бива и

...
Освен че е талантлив актьор, Райън Гослинг го бива и
Коментари Харесай

Песента, която никой не очакваше да се изстреля до световните класации

Освен че е надарен артист, Райън Гослинг го бива и в пеенето. Всъщност когато пробива още на 13-годишна възраст като част от The Mickey Mouse Club на Disney Channel, той пее и танцува дружно с Кристина Агилера, Бритни Спиърс и Джъстин Тимбърлейк.
 Райън Гослинг пред GQ - за “Барби ”, за Ева Мендес и за филмите, които постоянно е желал да прави
Райън Гослинг проговори - за “Барби ”, за Ева Мендес и за филмите, които постоянно е желал да прави

Какво описа артистът пред GQ

След това Райън Гослинг съумява да построи сполучлива кариера в Холивуд, като едни от най-известните му функции са във филми като " Големият залог ", " Оглупели от обич " и " Тетрадката ". Два пъти е номиниран за Оскар за най-хубав артист - за присъединяване си в " Халф Нелсън " и " Ла Ла Ленд ".

Певческите умения на  обаче също му се отплащат през годините. Именно с песента си " City of Stars " от " Ла Ла Ленд " той може да се похвали, че е попадал в ранглиста на Billboard. Сега за първи път обаче артистът попада в най-горещата им ранглиста, а точно - Hot 100.

Парчето, което никой не очакваше, че ще попадне измежду настоящите музикални шлагери, е " I`m Just Ken ". И макар че седмица то дебютира на 87-а позиция, нищо чудно в идващите да дръпне и още по-напред. Песента в осъществяване на самия Райън Гослинг е от саундтрака на кино лентата, който от две седмици е към този момент по кината.

От Billboard разбираме, че песента се е изстреляла с 5.2 милиона стриймвания в Съединени американски щати и е дебютирала под номер четири в Hot Rock Songs и под номер пет в Hot Rock & Alternative Songs.

Няма по какъв начин да не споменем обаче и триумфа на целия саундтрак на кино лентата. Албумът сега е на втора позиция в Billboard 200 и е безспорен номер едно в класацията за саундтраци.
 Ще има ли филм и за Кен след “Барби ” - отговорът от режисьорката Грета Гъруиг
Ще има ли филм и за Кен след “Барби ”

“Барби ” треската е обзела света

След излизането на албума с музиката от кино лентата " Цар лъв " от 2019 година с присъединяване на Бионсе, саундтракът на кино лентата за известната кукла се оказва идващият най-успешен дебют.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР