Освен че е мощен съюзник в борбата с рака, лененото

...
Освен че е мощен съюзник в борбата с рака, лененото
Коментари Харесай

Това е най-лесният начин да прочистите дебелото си черво за ден

Освен че е мощен съдружник в битката с рака, лененото семе е богато на диетични фибри, които оказват помощ за намаляване, намаляват холестерола и предотвратяват запек, написа zdraveikrasota.

Лененото семе се употребява като домакински лек и има най-различни приложения, като две от най-известните са пречистване на дебелото черво и изгаряне на мазнини. Искате ли да научите повече?

Прочетете тази публикация, с цел да разберете как  да прочистите дебелото си черво  и да изгорите мазнините с ленено семе.

Малко обща информация по тематиката: вашите вътрешности, в това число и дебелото, дават отговор за унищожаване на паразити и несмлени твърди частици в тялото ви.  Проблемите пораждат, когато някои от тях не са изцяло отстранени и с времето се натрупват. Това натрупване може да провокира редица заболявания поради токсините, които стартират да доближават и замърсяват кръвта,  и да аргументи непоправими вреди на организма, написа zdrave.to.

Някои проблеми, които могат да зародят, са запек, диабет, нараснал метаболизъм, чернодробни или бъбречни болести, проблеми със зрението или слуха, артрит, рак, занимателен напредък на косата и ноктите, суха или безжизнена кожа.
Връзката сред пречистване на дебелото черво и отслабването
Може би се чудите за какво би трябвало да се прочисти дебелото черво, с цел да се изгуби тегло. Трябва да ви е ясно, че не е нужно всичко, което изяждаме, да „ остане “ в организма ни.  Това, което е известно като „ отпадни артикули “, както казахме и преди, може да се натрупа в червата и да ви накара да се чувствате подути и зле.  Обикновено се стига до такава степен, ако дневният ви банкет е небалансиран, да вземем за пример ядете прекомерно тежки храни, съдържащи бяло брашно, рафинирана захар и мазнини.

Вредните хранителни привички водят до болки в корема, дискомфорт, наддаване на тегло, алергии, лошо храносмилане и закъснение на метаболизма.
 debelo chervo
От момента, в който решите да прочистите дебелото черво, с цел да отслабнете или да изхвърлите всички отпадни артикули, би трябвало да измененията хранителния си режим и обезателно да включите повече здравословни артикули в диетата си (плодове, зеленчуци, пълнозърнести храни, ядки и други храни, които са с високо наличие на фибри).
Какво му е толкоз ужасно на лененото семе?
Лененото семе е мощен антикарциногенен сътрудник, който блокира потока на естроген, защото има подтикващ резултат върху този хормон (това идва от високото наличие на омега-3 мастни киселини). То съдържа вещество, което контролира кръвното налягане и артериалната функционалност. Това го прави отличен избор, в случай че търсите баланс при асимилиране на мазнини, калций и калории.

Освен това лененото семе съдържа доста диетични фибри – в действителност повече от всички останали семена, което почтено го подрежда измежду суперхраните. Ненапразно то горещо се предлага като компонент от диети за намаляване, за намаление на холестерола и за попречване на запек.

И в случай че това не е задоволително, лененото семе понижава риска от рак на гърдата, простатата, белите дробове и дебелото черво. То има доста добър резултат, в случай че страдате от следните положения или болести:
СтресДиабетЗадържане на течностиСперматогенезаДепресияАлергииПроблеми с функционалностите на жлезиЗрителни проблемиИ още…  debelo chervo Как да употребявам ленено семе за пречистване на дебелото черво и намаляване?
Повечето клизми и други средства за пречистване влияят върху дребна част от червата, към 50 см., също така изискват специфични артикули за задачата.

Ние ви предлагаме да се прочистите, като ядете ленено семе в продължение на три седмици подред.  Това лекуване ще прочисти червата ви изцяло, като всички несмлени твърди частици и паразити ще бъдат изхвърлени,  без чревната микрофлора да бъде нарушена. По този метод се изгарят мазнините и ще отслабнете по-бързо. Лененото семе има позитивен резултат, що се отнася до регулирането на липидния метаболизъм като цяло.

То се всмуква елементарно, отстрани токсините от организма, понижава равнищата на холестерола и количеството мазнини и захар в кръвта. Прочистване на дебелото черво с ленено семе се предлага на хора, които страдат от следните болести:
Възпаление на стомашно-чревния тракт или горните дихателни пътища Язва на стомаха, гастрит, колит или язва на дванадесетопръстника Болести, свързани с инфекции на пикочните пътища, пиелонефрит, цистит Затлъстяване или нарушаване на липидния метаболизъм
Ще би трябвало да консумирате следните храни вместо нормалната си закуска в продължение на три поредни седмици:
Седмица 1 : смесете една супена лъжица ленено брашно със 100 мл. кефир (можете да го намерите в магазини за здравословни храни или био продукти) Седмица 2 : смесете две супени лъжици ленено брашно със 100 мл. кефир Седмица 3 : смесете три супени лъжици ленено брашно със 150 мл. кефир. През деня се хранете здравословно, доколкото ви разрешават опциите. Най-добре е да консумирате сурови храни, като зеленчуци, плодове, пълнозърнести храни, ядки, и да пиете доста вода. Ако не можете да намерите кефир, използвайте нормално кисело мляко, а най-добре ще е, в случай че да намерите домашно.Още една рецепта с ленено семе за намаляване и пречистване на дебелото черво
Тази рецепта би трябвало да се следва всеки ден в продължение на един месец. Ако я спазвате, ще отслабнете с към пет кг, стига да бъде съпроводена от здравословна диета, физически извършения и доста вода (два литра на ден).

Сварете една супена лъжица ленено семе в чаша вода. Когато водата стане с „ гумена “ текстура, значи е готово. Прецедете течността и я изпийте преди закуска. Приготвяйте всекидневно количеството, което ще консумирате. Имайте поради, че този артикул има слабителни свойства и ще се постанова да ходите до тоалетната по-често.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР