Освен че е изключително издръжлива, гейминг мишката Krypton 555 е

...
Коментари Харесай

Krypton 555 – мега-издръжлива гейминг мишка


Освен че е извънредно издръжлива, гейминг мишката Krypton 555 е и ефектна
(снимки и видео: Мария Малцева / TechNews.bg)

Зверски издръжлива и дълготрайна за доста години неотклонен гейминг – това е игровата мишка Genesis Krypton 555. Тя не е направена от супер-материал, а посредством супер-технология. Издържа на минимум 60 милиона клика и години триене на подложките и масите. Не е ли в действителност яка?!

Ултра-издръжливост

Невероятната устойчивост е първият и главен фактор, определил основаването на Krypton 555. Тя е построена с изключително устойчиви и трайни механични бутони с живот от 60 милиона клика. Представяте ли си какво значи това? Ако всеки ден я сгърчват с 20 000 кликания, отново ще живее над 10 години! 



И не е единствено това. Нейният кабел Paracord е направен по този начин, че е резистентен на търкане – колкото и да я влачим и търкаме, отново ще може да работи няколко години.

Оптичен датчик

Сърцето на Krypton 555 е оптичният датчик Pixart PAW3333, планиран да отговори на упованията и на най-взискателните играчи. Максималната скорост на следене на курсора от 300 IPS с ускоряване от 35G ще обезпечи невероятна продуктивност и незабавна реакция във всяка игра. 

Бутонът за контролиране на резолюцията е с 6 настройки и разрешава неотложно конфигуриране на скоростта на курсора съгласно персоналните желания, в диапазона сред 200 до 8000 DPI.

Prismo резултат

Както при всичко от Genesis, и тук е налице очарователният Prismo резултат, реализиран с ефектната RGB подсветка. Трябва да се признае, че въпреки да е многоцветна със своите колоритни резултати, мишката не наподобява грозно, натруфено, безсрамно. Освен това всички настройки за подсветката могат елементарно да бъдат конфигурирани благодарение на предоставения програмен продукт.

Интересна детайлност е, че в случаите, когато Krypton 555 е бяла, многоцветната лента се възприема друго от същите резултати при черна мишка – въпреки че действително светлинните резултати са идентични. При бялата мишка Prismo резултатите наподобяват по-бледи и деликатни.

Програмируеми бутони

Krypton 555 има 7 програмируеми бутона. Всеки може да зададе обичаните си функционалности и директни пътища към обособени клавиши, да записва макроси и и да вземе преднина пред противниците си.

Ергономичен дизайн

Визуално Krypton 555 е много впечатляваща със своя тил с перфорация в жанр „ пчелна пита ”. Освен, че наподобява запаметяващо се, тази визия има друга роля – олекотява мишката. В резултат, тя е извънредно лека (70 грама).

Контурният дизайн и ергономичната форма не натоварват ръката и китката по време на интензивно кликане. В композиция с подобаваща поставка това е заричане, че ръката няма да се измори, претрупа или разболее от интензивното „ тиктакане ”.

За допустимо най-хубав захват от двете страни на корпуса още веднъж е налице „ пчелна пита ”, само че този път във тип на малък релеф, който понижава риска от превъртане. Принос за лекотата на работа при Krypton 555 имат и нейните подложки от PTFE за лекото и безпрепятствено плъзгане по всевъзможни повърхности.

Вградена памет

Вградената памет на Krypton 555 помни настройките, тъй че не е належащо потребителят да конфигурира параметри всякога, когато се реалокира на нов компютър. Това значи, че човек може да метне мишката в раницата и да иде на гейминг-парти, далечно пътешестване или шампионат.

Изводи

Genesis Krypton 555 е отлична и доста издръжлива гейминг-мишка, комбинирайки най-желаните качества и параметри при удивително преференциална цена. Дълготрайна е, лека, бърза, приятна и за окото, и за ръката.

Наличност и цена

Супер-издръжливата мишка за игри Krypton 555 се предлага в комерсиалната мрежа у нас от сътрудниците на полския бранд Genesis. Мишката коства към 45 лева с Данък добавена стойност и гаранция 24 месеца.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР