Освен богата колекция от скъпи бижута, Моника Валериева има и

...
Освен богата колекция от скъпи бижута, Моника Валериева има и
Коментари Харесай

Изтече секс списъкът на Моника Валериева

Освен богата сбирка от скъпи бижута, Моника Валериева има и богат секс лист от известни мъже. Първи измежду тях е Владимир Ангелов, прочут с прякора си Стъклето, който бе дясната ръка на изчезналите Братя Галеви. Момата от Дупница се залюбила с бандюгата още 16-годишна, написа Lupa.bg.

Моника не посвенила от обстоятелството, че той е с 15 години по-голям от нея и има семейство. Връзката им изкарала 5-6 години и съгласно слуховете точно той е купил жилището й в София, който бе обран доскоро повече от година.

Да бръмчи по обвързани видове, на които половинките им й се падат приятелки, е табиет за силиконката. Случаят с фолк певицата Алисия е тъкмо подобен – първо й се натрапила за другарка, взела да я ласкае и изяснява какъв брой доста я харесва, а в това време нахално пращала мръснишки оферти на Ники Михайлов в обществените мрежи, до момента в който го навие да му гостува в Италия, с цел да впише и него в бележника си със
секс бройки, настояват източниците ни.

Отделно хубавицата преспа и с Валери Божинов, до момента в който беше женен за Николета Лозанова, предходна и през леглото на сътрудника му Благой Георгиев - Джизъса. Моника признава за част от случките си, като разяснява, че в действителност тя не е отговорна, че обвързани мъже желали да спят с нея.

Друг паметен случай е
секс аферата й с Калоян Арсенов. Преди няколко години палавият първороден наследник на някогашната министърка на екологията Долорес Арсенова изневерил на тогавашното си гадже - фолк певицата Анелия, с дупничанката.

Секс аферата се разиграла през 2014 година, когато Калоян имаше връзка с певачката. Младият милионер без срам вкарал в леглото си плеймейтката Моника, а златотърсачката не се тормозила да прави секс с гаджето на приятелката си. „ Анелия и Моника в никакъв случай не са били изключително близки, само че се познават и си общуваха, когато се засекат на някое светско събитие. Оттогава обаче Анелия я ненавижда, тъй като е шавливата дупничанка я направи за резил”, издават наши хора в светските среди.

Омразата сред двете стигнала до такава степен, че преди време Моника се скрила в тоалетната на столичен мол, с цел да избегне преден конфликт с фолкаджийката. Плеймейтката отишла на шопинг с приятелки, само че за зла орис по същото време и на същото място се озовала и Анелия. Моника обаче я фиксирала отдалеко и реагирала на мига. Палавницата със спринт изтичала до най-близката тоалетна, преди някогашната на Коко Динев да я забележи. Нейни приятелки твърдят, че устатата другояче силиконова гърла стояла 15 минути в кенефа, до момента в който заплахата премине.

С тези имена надалеч не се изчерпва описът на Моника, в който има още рой богати, само че не толкоз известни господа, а в последните години Валериева се ориентира към турци и араби.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР