Освен 53-годишната съседка на издирвания за взрива във варненски блок

...
Освен 53-годишната съседка на издирвания за взрива във варненски блок
Коментари Харесай

Втора жертва на взрива във Варна, издирваният говорил за самоубийство от отчаяние

Освен 53-годишната съседка на търсения за гърмежа във варненски блок някогашен служител на реда Веселин Димитров, на мястото на случая е намерено още едно тяло. Засега то не е индетифицирано.

За пожара, породен от гърмеж, тази заран във варненския квартал " Владислав Варненчик " е формирано досъдебно произвеждане за палеж с двама починали и обилни материални вреди, оповестиха от пресслужбата на Апелативната прокуратура в крайморския град.

Самоличността им се открива посредством ДНК-експертиза. От закононарушението изцяло са унищожени два жилището, с огромни вреди е трето жилище. Предстои да бъде направено проучване на жилищния блок дали е кадърен за обитаване.

След експлоадирането на пожара от входа са изведени общо 18 души. Седем, в това число 3 деца, са настанени за лекуване.

Веселин Димитров е бил видян да изнася багажа си до късно нощес. Причина да се махне от жилището, което е на дамата, с която до неотдавна живеел на фамилни начала, е ограничаваща заповед отпреди седмица поради домашно принуждение. Мъжът е бил боен, по-късно е работил в полицията, откъдето е бил дисциплинарно уволнен през 1995 година за корупция. Той е разгласен за търсене.

В началото на миналат седмица той се обадил да опише историята си в уеб страницата " Варна 24 ". Споделил, че е отчаян от дамата, с която живял 24 години. Грижил се е за нея и за сина ѝ, изучил е детето, вложил е доста страсти и средства в тази връзка. Казал също, че желае да се самоубие.

Предполага се, че обтегнатите връзки сред двойката, живяла на фамилни начала, са причина за гърмежа.

В същото време стана ясно, че две от дамите, потърпевши при гърмежа, са постоянни, само че в тежко положение. Те са в клиниката по изгаряния във Военноморска болница.

В Университетската болница " Св. Марина " в крайморския град пък са признати момиченце на четири години и две момчета - на 12 и 17 години.

Добрата вест е, че животът им е вън от заплаха. Децата ще останат в болничното заведение за 48-часово наблюдаване. Жената, която ги е завела в здравното заведение, също е прегледана. Тя е в положително положение.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР