Осуетиха опит за нелегално пренасяне на златни накити на Капитан

...
Осуетиха опит за нелегално пренасяне на златни накити на Капитан
Коментари Харесай

Иззеха контрабандни златни накити за 165 438 лв. на „Капитан Андреево“

Осуетиха опит за незаконно преместване на златни украшения на " Капитан Андреево ", оповестиха от организация " Митници ". На 02.08.2022 година на пункта пристигал лек автомобил марка " Фолксваген Шаран " с българска регистрация, пътуващ от Турция за България. Шофьорът и петимата пасажери - български жители декларирали, че не придвижват артикули за обявление.
Прочетете още
Превозното средство било определено за щателна митническа инспекция. При физическото претършуване във фабрична празнина на предната пасажерската седалка митническите чиновници открити 24 полиетиленови плика, съдържащи произведения от жълт метал. При осъществен персонален обзор на лидера в бельото му са открити 3 транспарантни плика също с произведения от жълт метал.

Общото тегло на откритите украшения е 1838.20 грама. Тяхната стойност се прави оценка на 165 438 лева По случая е формирано досъдебно произвеждане от проверяващ митнически контрольор под надзора на Окръжна прокуратура- Хасково.

Спрямо лидера с букви С.В. е взета мярка за неотклонение парична гаранция. Също по този начин му е наложена възбрана да напуща страната, с изключение на с позволение на наблюдаващия прокурор.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР