Осуетеният заговор срещу държавата чрез свалянето на шефката на парламента

...
Осуетеният заговор срещу държавата чрез свалянето на шефката на парламента
Коментари Харесай

Мистър „Кеш“ и Селския кръчмар са в истерия след провала на заговора срещу Назарян! Но готвят нов коварен план срещу държавата!

Осуетеният скрит план против страната посредством свалянето на шефката на Народното събрание Рая Назарян, е докарал до нервност президентът Румен Радев, прочул се като мистър „ Кеш “ и правилния му селски кръчмар Николай Копринков, написа БЛИЦ.

Проруският държавен глава кроеше проект да смъкна Назарян, с цел да сложи на мястото й свое протеже, което да назначи за длъжностен министър председател. Номерът, обаче бе изобличен от виновни български медии и в този момент мистър „ Кеш “ крои нова подла маневра посредством прислужниците си Кирил Петков, близката му другарка Лена Бориславова и Божидар Божанов, прочут като Тихата стъпка. Задачата на тримата представители на ПП/ДБ е в околните дни да създадат всичко допустимо, с цел да назначат обмудсман или заместител омбудсман, който по-късно Радев да назначи за министър-председател вместо настоящия Димитър Главчев.

През последните часове Радев изкусно дърпа конците на прислужниците си, нищо, че преди няколко месеца ги разгласи за „ шарлатани “. Петков, Бориславова и Божанов, обаче са подготвени на всичко, с цел да се докопат до финикийските потоци и са плонжирали пред мистър „ Кеш “.

Действията на Радев посредством прокситата му от Политическа партия и Демократична България в Народното събрание ще лъснат още при започване на идната седмица. Според информация на медията ни, заговорниците са получили благословията на Сараите посредством отцепниците на Ахмед Доган и новото му момче за всичко Христо Иванов. Мястото му за сърцето на Доган, обаче е застрашено от Тихата стъпка Божанов, който също се е трансформирал в златотърсач.

Президентът с евразийска устременост, обаче прави груба неточност като подценява съпротивителните сили на българския народ, който няма да допусне страната ни да се отклони от евроатлантическата си посока.

Най-хубавото в тази обстановка е, че стана ясно кои са национално виновните политици и кои се пробват да тикат страната ни в лоното на Кремъл.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР