Острите болки, които принудиха Лейди Гага да отмени концерт и

...
Острите болки, които принудиха Лейди Гага да отмени концерт и
Коментари Харесай

Лейди Гага отмени европейското си турне заради заболяване от фибромиалгия

Острите болки, които принудиха Лейди Гага да анулира концерт и да влезе в болница през предходната седмица, постановат анулация на цялото й турне. Това заяви певицата, представена от " Ройтерс ".

31-годишната Гага страда от фибромиалгия - ревматично заболяване, което се характеризира с остри болки по цялото тяло и чувство за мощна отмалялост. Певицата означи, че е разочарована от мнения в обществените мрежи, че преувеличавала страданията си, с цел да се измъкне от турнето.
" Когато се усещам по-добре и подготвена, ще опиша за прекарването си в детайлности, с цел да стане ясно защо става дум и, да съберем пари за проучвания ", приключи тя.

 Лейди Гага анулира европейското си турне поради заболяване от фибромиалгия
© Reuters

Фибромиалгията постоянно е съпроводена от безсилие и промени в настроението и може да бъде провокирана от физическа контузия или психически стрес. Но точните аргументи за болестта не са напълно ясни, нито има лек, който да го спре един път и вечно.
То визира хора сред 25 и 60 години и се среща доста по-често при дамите.

Европейското турне на певицата, по случай най-новия й албум " Джоан ", трябваше да стартира на 21 септември в Барселона и да продължи 6 месеца. То е отсрочено за 2018 година Според уредниците от Live Nation Гага ще употребява това време, с цел да се отърве от болката и други остарели контузии, които към момента й предизвикват премеждия. През 2013 година американката влезе в болница поради контузия на таза, а в документалния филм Lady Gaga: Five Foot Two споделя за битката си с хроничната болежка.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Музика (909)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР