Остриганото и жестоко пребито във Видин момиче е имало заповед

...
Остриганото и жестоко пребито във Видин момиче е имало заповед
Коментари Харесай

Остриганото и пребито във Видин момиче имало заповед за защита срещу насилника си

Остриганото и грубо пребито във Видин момиче е имало заповед за незабавна отбрана против обвинявания за зверството против нея Радослав Руменов, научи " 24 часа ". Тя е била издадена преди по-малко от месец - на 10 юли.
Прочетете още
Според нея той е трябвало с изключение на да се въздържа от домашно принуждение и да не приближава на по-малко от 100 метра 22-годишната жена. Гражданското дело, което дамата е завела за отбрана още продължава, по тази причина заповедта е незабавна.

Въпреки нея двамата се срещнали на 30 юли. Жената сама отишла в дома му. Било към 12 часа. Според обвиняването Руменов я държал заключена до 6,30 часа на 2 август. През това време я с юмруци и ритници по главата и тялото. Остригал и косата й с ножица. 

Едва на третия ден дамата съумяла да избяга при съседи и да подаде сигнал. Руменов бил арестуван, а в дома му криминалистите открили ножицата, с която дамата била подстригана, плик с косата й, телефона й и колан.

Мъжът има и условна присъда от година за обир. Тя също е от предишния месец и е за 1 година с 3-годишен изпитателен период.

Руменов е упрекнат за незаконното задържане на дамата, като действието е осъществено в изискванията на домашно принуждение по метод, непосилен и рисков за здравето на потърпевшата и е траяло повече от 2 денонощия. По него може да получи от 3 до 12 години затвор. Той има обивнение и за нарушената заповед за отбрана, където наказването е до 3 години затвор или санкция. Мъжът е арестуван за до 72 часа и ще му бъде желан непрекъснат арест. По неофициална информация той има и престъпна регистрация за опиати.

Само преди дни стана явен различен случай на брутално принуждение над младо момиче в Стара Загора. Тогава 18-годишно момиче бе нападнато и нарязано с макетно ножче от приятеля си в дома си. Нарязани са ръцете, краката и гърдите ѝ, а лекарите са създали над 400 шева на порезните рани.

Носът на момичето е строшен, а насилникът е обръснал с машинка и цялата ѝ коса. По време на нападението той е бил с маска и ръкавици.

Садизмът, на който е било подложено, шокира цяла България и провокира вълна от гневни мнения в обществените мрежи, в това число и остри реакции от политици. Още по-яростна беше реакцията, когато се разбра, че упрекнатият в насилието в действителност е на независимост. Пуснат е без мярка от Окръжния съд в Стара Загора на 5 юли.

В цялата България се организираха митинги, с цел да кажат „ не ” на насилието и да изразят поддръжка за 18-годишното момиче от Стара Загора, станало жертва на експанзия.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР