Остри реплики започнаха да разменят две от звездите във Фермата“

...
Остри реплики започнаха да разменят две от звездите във Фермата“
Коментари Харесай

Е това никой не го е очаквал! Владо Николов се ядоса не на шега на свой приятел във „Фермата“ и го обвини в…

Остри реплики започнаха да разменят две от звездите във „ Фермата “ – Владо Николов и Владо Каролев в последния епизод на риалитито по bTV.

Въпреки първичната наслада на двамата, че другарски се виждат в предаването, взаимното общуване очевидно е трансформирало положителните усещания и нищо чудно скоро да се стигне до свирепа борба за водачество.

Волейболистът направи забележка на устатия икономист, че се заяжда с фермерката Дарина безпричинно. Атаките на Каролев към юристката са по всеки вероятен мотив. Владо Николов намерено застана на нейна страна като оглави отбраната й от останалите фермери, които също скочиха на Каролев.

Малко по-късно волейболистът се изрече и за мениджърските умения на старейшината на фермата, който през първата седмица играеше ролята и на фермер на седмицата.

„ Миналата седмица не успяхме да си свършим цялата работа, а част от проблемите пристигнаха от незадоволителната информация, която Владо ни даваше за дилемите, които ни разпореждаха “, съобщи Николов.

Така той упрекна икономиста, че не е разпределил работата вярно макар необятно рекламираните му управнически умения. Бившият капитан на националите по волейбол е консултант на сегашния фермер на седмицата Марина и значително той е индивидът, който взема решение кой какво да прави.

Коментарът му за Каролев ясно сподели, че във „ Фермата “ зрее спор сред двамата известни. Напоследък старейшината натрупа черни точки с внезапния си звук, а капитанът волейболист е повсеместен любим на фермерите.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР