Остри обвинения за несправяне със социалната политика получиха управляващите от

...
Остри обвинения за несправяне със социалната политика получиха управляващите от
Коментари Харесай

Надя Клисурска: Управляващите се провалиха в социалната сфера и обрекоха на бедност българите

Остри обвинявания за несправяне със обществената политика получиха ръководещите от Българска социалистическа партия в Народното събрание.
" Тази сряда министър Сачева гръмко и с фанфари ни показа, че държавното управление за тази година е планувало цели 10 млн. лева по националния проект за сигурността за дейна политика на пазара на труда и справяне с безработицата.
 Николай Марков: Чувам, че бизнесът на Сачева в обществената сфера вървял добре Николай Марков: Чувам, че бизнесът на Сачева в обществената сфера вървял добре
" ББ: " Има пари за всичко, действайте! " Здравен министър Ангелов: " Кой споделя, че няма кревати за болните? Кой споделя, че няма техника? Кой...
съобщи Надя Клисурска в декларация от името на парламентарната група на социалистите.
163 хиляди трайно са останали без работа в последната година, уточни още Клисурска и упрекна ръководещите в несправяне със обществената политика във всички предпочитани посоки на държавното управление. Деца, родители, пенсионери и хора с увреждания не получават нужната им помощ, сподели още тя.
" Производителността на труда е спаднала към два пъти. Не желая да приказвам за ставката за нощен труд, която до през вчерашния ден беше едвам 25 стотинки, а в този момент левче. Хиляди избраха да живеят и работят в България ", сподели социалистката.
.
Ние предложихме заслужено решение, което прочетох и като ваш приоритет - преизчисление на пенсиите. Сега раздавате помощи, добави Надя Клисурска, представена от 24 часа.
 Клисурска към Сачева: Над милион пенсионери живеят под прага на бедността, а вие не оферирате нищо съответно Клисурска към Сачева: Над милион пенсионери живеят под прага на бедността, а вие не оферирате нищо съответно
„ Непоследователните и безредни дейности на ръководещите, изключително в последните години, доведоха до съществени деформации, дебаланси...
За хората с увреждания бе основано ново законодателство, чакало с години, а в този момент започнаха проверки. За 2022 година бе отсрочено основаването на Държавната организация за хората с увреждания. Замразихте и коефициента, с който щеше да пораства заплащането за персоналните асистенти.
Всичко това е реалност и пестник от министъра на обществената политика, съобщи остро Клисурска и упрекна, че провежданата обществена политика в България е довела до повече беднотия и овакантяване от страната на работещото население .
" Провалихте се, само че опция има ", сподели още Клисурска и уточни, че Българска социалистическа партия предлага пакет от ограничения за младежите.
От Българска социалистическа партия оферират обществени ограничения като безвъзмездни медикаменти за децата до 14 година и безвъзмездни детски градини.
" Социалната политика е идея с грижа за хората. Тя изисква подготвеност. За 2021 година с изключение на всички провокации има и опция в България да се живее по-добре. Време е за смяна и колкото по-скоро, толкоз по-добре ", съобщи още соцдепутатката.
 Мнение: Със обществените помощи ръководещите се пробват да си купят гласове Мнение: Със обществените помощи ръководещите се пробват да си купят гласове
Даването на пари от европейски стратегии, в какъвто и размер да са те, няма да реши казуса с бедността в България. Здравата логичност гов...
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР