Остри критики към изборите за президент в неделя и техните

...
Остри критики към изборите за президент в неделя и техните
Коментари Харесай

Руска депутатка с остри думи за преизбирането на Владимир Путин

" Остри рецензии към изборите за президент в неделя и техните резултати насочи съветската депутатка Мария Прусакова ", това написа основаният в Нидерландия вестник " Москоу таймс ".

" Не считам, че това бяха избори. Резултатите (над 87 % за съветския държавен глава Владимир Путин) бяха реализирани с употребяваните от страна на властта административни, политически и други запаси ", съобщи законодателката в Държавната дума (долната камара на Народното събрание в Москва).

По думите на Прусакова: Резултатите не отразяват същинската поддръжка на нашите  съграждани за Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През 1975. Подкрепата за Кремъл е доста по-ниска.

" Властта означи растеж на поддръжката за Путин. Доходите и благосъстоянието на жителите на нашата страна обаче не означиха растеж. Аз имам вяра, че обществената правдивост ще победи в Русия ", безапелационна бе депутатката от Комунистическата партия на Руската федерация.

На въпрос дали се опасява от гонене Прусакова отговори: Аз споделих всичко това като директен участник в изборния развой и не виждам нищо, което да опонира на законодателството на страната ни.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР