острани третодивизионния тим на Розова долина с 2:0 в турнира

...
острани третодивизионния тим на Розова долина с 2:0 в турнира
Коментари Харесай

Розова долина падна, но измъчи Лудогорец – ВИДЕО

острани третодивизионния отбор на Розова котловина с 2:0 в шампионата за купата на България. Шампионите обаче играха едва, неубедително и много неенергично. И то в случай, че отборът от Казанлък остана с 10 индивида в 41-ата минута. Головете за разградчани вкараха Димитър Илиев и Рик Джонатан.

В 40-ата минута Венцислав Иванов направи нарушаване против Иван Йорданов. Младият национал на България бе контузен и заменен наложително, а Красен Георгиев получи втори жълт и надлежно червен картон. Малко по-късно на тази на Мануел Шоу.

Розова котловина се бранеше самоуверено през второто полувреме, само че въпреки всичко в 60-ата минута позволи гол. Якуб Пьотровски проби и стреля, след рикошет топката стигна до Димитър Илиев, който вкара за 0:1. Домакините имаха искания за засада, само че повторенията демонстрираха, че такава няма. Самият Илиев е част от дублиращия отбор на зелените. Десетина минути по-късно Текпетей удари греда.

Дори и с човек по-малко алените натиснаха, само че получи втори гол в добавеното време. Игор Тиаго центрира, а Рик Джонатан означи на празна врата за 0:2.

Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР