Остра сърдечна и дихателна недостатъчност, усложнение е. Но какви са

...
Остра сърдечна и дихателна недостатъчност, усложнение е. Но какви са
Коментари Харесай

Родителите на починалия Теодор: Болницата в Пловдив е фабрика за смърт

Остра сърдечна и дихателна непълнота, затруднение е. Но какви са аргументите за гибелта, не е посочено в епикризата. Възмутени сме от мнението на болничното заведение. За нас тази гибел е несъмнено ликвидиране.

Може да има транспортно произшествие, тъй като е бил на капака на автомобила. Но грозното е, че се твърди, че ние сме го завели прекомерно късно и че неговото състояние се е усложнявано. Това не е правилно.

Той няколко пъти е повръщал, прибира се с автомобил на другар, отива да се подстриже, прави си тоалет. Каза, че е изтощен и го боли глава.

В епикризата не написа, че е в тежко положение. Не е правилно, че той е претърпял черепна контузия. Това не е правилно, даже са снимани и прешлените. Комисията, която настояват, че са образували след приема, твърди, че ще се организира консервативно лекуване. Наистина лекарят се колебаеше дали да го одобри или да го остави у дома. Но реши да го остави 3-5 дни. В деня на гибелта сподели че ще го изписват, тъй като лекуването дава резултат.

Ние назоваваме фабрика за гибел болничното заведение. Много хора показаха мнение за болничното заведение. Нито един позитивен коментар. Вероятно има прелестни лекари и излекувани хора. В случая личният състав със своето държание докара до гибелта на детето ни.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР