Остра публикация срещу премиера във „Фейсбук” вдигна на крак Главната

...
Остра публикация срещу премиера във „Фейсбук” вдигна на крак Главната
Коментари Харесай

ГДБОП разпитва мъж заради „Фейсбук” статус срещу Бойко Борисов

Остра обява против премиера във „ Фейсбук” подвигна на крайник Главната дирекция за битка с проведената престъпност. Това твърди създателят на поста Васил Коцев, който бил привикан в ГДБОП поради написаното от него в обществената мрежа.

Вчера Коцев бил посетен в дома си от антимафиоти. Цивилните служители на реда поискали да го разпитат поради неговия пост.

Публикацията, предизвикала инспекцията на познавач служителите на реда е написана на 4 април. Тя гласи: „ До Бойко, това което вършиш, ще те изхвърли освен от властта, а и ще ти отрежем главата! Това ли целиш! Българите да заловен пушките и ножовете! Денят идва!”.

По думите на Коцев служителите на реда декларирали, че това е опасност за ликвидиране.

Публикацията все ще стои на стената на потребителя във „ Фейсбук”. Не помни обаче дали той е създател на текста. Това споделил и пред ГДБОП. Тогава от ГДБОП поискали Коцев да им даде всичките си електронни устройства. Той отказал.

Разпитът завършил след към 15-ина минути, най-после мъжът трябвало да напише категорично, че няма да убива премиера: „ Накрая споделиха - Напиши, че не искаш да убиеш премиера. И аз – това някакъв подбив ли е?! Те – не, не звучи добре, напиши, че се извиняваш за думите си. И аз писах: „ Извинявам се на господин премиера на Република България”.

От профила на Васил в обществената мрежа излиза наяве, че той е разпален последовател на футболния ЦСКА, бил е защита в общинското дружество " Паркове и градски градини ". Казва, че в този момент е незает и желае да кандидатства за работа в полицията.

От Министерство на вътрешните работи оповестиха за bTV, че е общоприета процедура да се прави сходна инспекция, когато е получен подобен сигнал.

Вижте описа на Васил довечера в bTV Новините в 19!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР