ОСТИН, Тексас (AP) — Голям аквариум във фоайето на спешното

...
ОСТИН, Тексас (AP) — Голям аквариум във фоайето на спешното
Коментари Харесай

Аквариумът на спешното отделение в Тексас вероятно е спасил животи, когато колата се разби в стената, казва лекар

ОСТИН, Тексас (AP) — Голям аквариум във фоайето на незабавното поделение в Тексас евентуално е избавил животи, когато е поел удара на кола който разруши входа, сподели чиновник на болничното заведение в сряда.

Катастрофата във вторник вечерта в медицинския център Сейнт Дейвид в Северен Остин умъртви водача и рани други петима души, в това число две деца, в това число едно, което получи животозастрашаващи пострадвания.

„ Превозното средство имаше директно влияние върху доста огромен аквариум, който в действителност, имам вяра, избави животи “, сподели доктор Питър ДеЙонг, основен медицински шеф на болничното заведение, на конференция с полицията и чиновниците на градската работа за незабавни случаи.

Катастрофата към момента се проверява, само че няма индикации, че е била умишлена или че лидерът е имал медицински епизод тъкмо преди да се случи, сподели представителят на полицията Ариел Крумес.

Полицията разпознава лидера като Мишел Холоуей, 57. Тя беше извадена от колата и получи CPR, само че умря в незабавното поделение. Властит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР