Оставяш всичко, което ти е мило и заминаваш с еднопосочен

...
Оставяш всичко, което ти е мило и заминаваш с еднопосочен
Коментари Харесай

Да оставиш къщата, в която си роден, приятелите си, работата си и близките си и да стегнеш куфара за чужбина не е за всеки

Оставяш всичко, което ти е благо и заминаваш с еднопосочен билет. Защо?
Всеки от нас има своя отговор на тези въпроси, ето и моята позиция.
След промяната на властта в България хората от моето потомство видяха опция за нов живот и се изнесоха. От 1989 до 2017 година като че ли нищо не се промени в България. А и аз не желаех детето ми да живее в тази България, по тази причина отпътувах в Лондон и започнах всичко от огромната нула, само че с упоритостта да потвърдя на себе си и на света, че мога и зная. Мога да преценява себе си като съумял човек, имам към този момент моя бизнес, другари, име и благоприятни условия, които Лондон ми даде и които считам да употребявам по най-хубавия вероятен метод за себе си и фамилията си.5 странични резултата от емигрантството, за които никой даже не обелва думаТова, желаете или не, се случва когато решите да оставите дома си и да преследвате фантазията си
През по…Dec 17 2018vijti.com

Детето ми учи в учебно заведение, за което не заплащам нищо, брачната половинка ми си има своят бизнес, за който от време на време оказвам помощ, аз работя това, което обичам. Успявам в точния момент да си заплащам сметките, имам опция да изведа фамилията си на вечеря където реша в Лондон и на екскурзия в който си пожелаем град на UK. Ако пожелаем, можем да хванем влака от St. Pancras и да отидем до Париж, Брюксел или Виена, или да хванем самолета за където решим за събота и неделя. Не това обаче е водещото.

Продължавам да нося България в сърцето си, само че чувствам, че Англия заема към този момент това място. Чувствам България като мащеха, а Англия като майка. Огледалното BG/GB, която очевидно ще ме преследва в моя живот е действителност, това са два огледални свята и аз направих своя избор вечно. Ще продължа да обичам България, само че съм жител и на Англия. Оставам вечно горделив Българин! И желая същото и по-добро бъдеще за детето си.
И още нещо- напуснах България и тъй като в България всеки човек с хрумвания за останалите е глупак, а в Лондон всеки човек с хрумвания е милионер. И по тази причина се взех решение на промяна на страната. Всички в фамилията ми са английски жители и не скърбя за тъгите на емигранта, струваше си….

Бъдещето на детето ми и желанието за добър живот- това е моя отговор за какво напуснах България и пристигнах в Лондон.

Струмен Паунов

Инфо: alexdevelopment

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР