Оставяме за предишната година матовите червила и бледо кафявите сенки

...
Оставяме за предишната година матовите червила и бледо кафявите сенки
Коментари Харесай

Кои са ярко диктуващите тенденденции за пролетен грим през тази година?

Оставяме за предходната година матовите червила и неясно кафявите сенки в грима, с цел да можем да посрещнем пролетта на 2022 година с най-новите и настоящи трендсетър трендове по отношение на блестящо забележителния тип на лицето ни. Кои са тазгодишните цветове в мейкъп визиите и кои не престават да бъдат водещите бюти течения в сегашния пролетно-летен сезон, ще разгледаме в идващите редове.

Натуралният външен тип продължава да господства

Преди да преминем към последните фешън въздействия в гримирането би трябвало да споделим, че и тази година натуралният и непоказен външен тип си остава най-предпочитаната и водеща бюти наклонност, която можем да следваме в настъпващите топли и слънчеви дни. Колкото по естествено и добре поддържано наподобява нашето лице, толкоз повече ще успеем да се впишем в най- актуалните фешън препоръки на редица известни мейкъп експерти по света. Но сияйният и натурален тип не значи, че просто би трябвало да оставим всички гримове и козметични средства настрани. Освен нужните почистващи и подхранващи артикули, би трябвало да използваме и най-подходящите soft glam гримове, с които да успеем да придадем по този начин търсеното и мечтано натурално лъчение за нашето лице.

Цветът за 2022 година, без който не можем

Според международно известната компания Pantone, определяща водещите цветове през последните години освен в бюти промишлеността, само че и в редица дизайнерски класи, цветът през 2022 година ще бъде Very Peri - поглъщащ с мекотата и ненатрапчивостта си виолетов колорит, който блестящо ще диктува стилните посоки през оставащите месеци. Ако желаеме да използван лек и внимателен вечерен грим за особено събитие или просто желаеме да вкараме малко новост в всекидневието си през 2022 година, то несъмнено Very Peri ще би трябвало да бъде нашия пръв и желан избор. От очната ни линия до постоянно употребяваните сенки за очи, леко млечният и с пастелен колорит на лилавото цвят се оказва вярната и водеща наклонност при тазгодишното гримиране. Сега в интервала 14 март - 3 април, можем да открием до 25% понижение на всички артикули от личната марка на козметичния бранд Douglas (в това число палитра от разнообразни сенки, спирали за очи, червила, хидратиращи маски за лице и други), който е новият представител в секция сътрудници на мобилното приложение Lidl Plus. Офертата ще е годна при показване на приложението Lidl Plus и кода за отстъпка, генериран в него, на касите във всички парфюмерии или BEAUTY|ZONE, като отстъпката важи и за поръчки онлайн, където само би трябвало да въведем кода за отстъпка в съответното поле в потребителската кошница на двата козметични марката.

Съблазнителните устни

Както казахме по-рано в нашия материал, тази година прибираме матово-кафявите червила в шкафчето на разкрасителната ни тоалетка и на тяхно място слагаме всички свежи и искрящи гланцове и балсами за устни, които несъмнено ще водят бюти наклонността през 2022 година Искаме да придобием хубав и привлекателен външен тип през тази година, с помощта на нашите устни? То тогава наложително би трябвало да заложим на по-близки до природата цветни нюанси, като прасковен или коралов цвят. Ако желаеме да затвърдим усета си, че следваме последните фешън трендове в гримирането, то несъмнено можем да опитаме и с цвета Very Peri - сигурно дръзновен цвят за устни, само че всеки може да употребява тъкмо тези нюанси в всекидневието си, с които се усеща най-добре, тъй че за какво не!

Това бяха нашите къси и настоящи препоръки за това по какъв начин да бъдем в крайник с гримирането през тази година, като вие не се тормозете да употребявате приложението Lidl Plus, където с изключение на отстъпки за козметични артикули в секцията Партньори ви чакат и още доста други специфични оферти, напълно подобаващи за всяко едно всекидневие.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР