Оставките са си личен акт. След като съм ги поискал,

...
Оставките са си личен акт. След като съм ги поискал,
Коментари Харесай

Борисов: Оставките са личен акт, имам претенции и към още министри

Оставките са си персонален акт. След като съм ги изискал, значи има направени пропуски. Имам искания и към още министри, само че това, като се съберем с сътрудниците, тогава ще го приказваме.

Това съобщи пред публицисти министър председателят Бойко Борисов във Варна.

„ Още в неделя споделих, че ще бъда праволинеен и мисля, че в това би трябвало да се търси политическата воля и отговорност “, изясни министър председателят.

По думите му за това се носи политическа отговорност.

„ Когато е имало сигнали, че пътят е рисков, министърът е задължен да стои там на пътя, в случай че би трябвало и да го предотврати “, съобщи Борисов.

Относно въпроса за коланите в рейсовете министър председателят бе безапелационен, че в това отношение няма да има взаимни отстъпки повече.

„ Който желае да транспортира хора, ще си смени седалките, ще влага и ще си направи рейса подобен, какъвто би трябвало “, изясни той, като уточни, че предлагането влиза на 3 септември в Народното събрание за гласоподаване.

По мотив новите министри, който ще застанат на местата на Валентин Радев, Николай Нанков и Ивайло Московски, министър председателят уточни, че има хрумвания и оферти, само че следва да се реши в обединението кой ще поеме щафетата.

Министър-председателят разяснява и тематиката за чумата по свинете.

„ Предприети са ограничения за ограничение на болестта, обвързвана с откритото огнище на африканска чума по свинете в провадийското село Тутраканци. За страдание болестта върлуваше години наред в Чехия, Полша и Румъния, няма по какъв начин да не пристигна и у нас. Затова в този момент най-много бързо би трябвало сътрудниците да се оправят, с цел да не се популяризира на други места в страната “, уточни още Борисов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР