"Оставката на вицепремиера Валери Симеонов няма да доведе до счупване,

...
"Оставката на вицепремиера Валери Симеонов няма да доведе до счупване,
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Оставката на Валери Симеонов ще заздрави коалицията, а няма да я счупи

"Оставката на вицепремиера Валери Симеонов няма да докара до строшаване, а в противен случай - до укрепване на обединението ".

Това сподели ръководителят на парламентарната група "Обединени патриоти " и водач "Атака " Волен Сидеров, разяснявайки думите на премиера Бойко Борисов за избухналия скандал с изявлението на Валери Симеонов за майките на деца с увреждания и желаната му оставка. Припомняме, през днешния ден в декларация на партия "Атака " управлението и съобщи, че смъква политическото доверие от вицепремиера Симеонов.

По думите на Волен Сидеров настояването на оставката на Валери Симеонов не е проблем единствено сред патриотите, а и на държавно управление. "Става дума за недопустимо, безусловно неприемливо изявление на вицепремиер на страната и реакцията в цивилизованите страни, политическата реакция, е оставка. Затова аз предлагам нещо, което е избавителен проект за държавното управление, да се извади от властта към този момент дискредитираният вицепремиер, да се предложи различен и да вървим напред към по-съществени въпроси ", добави той пред Българска национална телевизия.

Сидеров сподели още, че има кой различен от редиците на патриотите да продължи вицепремиерския мандат на Валери Симеонов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР