Оставката на Цветанов е вътрешнопартиен проблем или вътрешнопартийно развитие. Не

...
Оставката на Цветанов е вътрешнопартиен проблем или вътрешнопартийно развитие. Не
Коментари Харесай

Нено Димов: Не мисля, че оставката на Цветанов ще доведе до проблем в управляващата коалиция

Оставката на Цветанов е вътрешнопартиен проблем или вътрешнопартийно развиване. Не мисля, че ще има проблем в ръководещата коалиция след нея, съобщи министърът на околната среда и водите Нено Димов в утринния блок на Българска национална телевизия.

Вече е налична опция в действително време българите да видят стойностите на станциите, които мерят качеството на въздуха. Много другарски е направена връзката в уеб страницата, пробвали сме се да забележим визуализацията и стойностите и в Европейската станция, с цел да има съпоставимост, сподели още Нено Димов.

Смолян, Горна Оряховица и Видин са измежду градовете с най-мръсен въздух по предварителни данни от първите 3 месеца на тази година. На 28 този месец със единодушието на Европейска комисия отделихме нов запас за непорочност на въздуха, вероятно към края на годината - още 80 милиона ще има поради фини прахови частици във въздуха, сподели още министърът.

Още предходната година направихме коалиция с още 9 страни за намиране на европейско равнище на решение по какъв начин да се прави придвижването на остарели коли, които не дават отговор на европейските стандарти. Не очаквайте обаче този развой да е толкоз бърз, разяснява Димов.

Радва ме резултатът на Вътрешна македонска революционна организация на евроизборите. Лично аз, не съм срещал проблеми при работата си както с сътрудниците от дребната, по този начин с сътрудниците от огромната коалиция, сподели Нено Димов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР