Оставката на общинския ръководител на ГЕРБ в Чирпан Христо Стефанов

...
Оставката на общинския ръководител на ГЕРБ в Чирпан Христо Стефанов
Коментари Харесай

Поискаха оставката на общинския ръководител на ГЕРБ в Чирпан

Оставката на общинския началник на ГЕРБ в Чирпан Христо Стефанов и излизането му от групата в общинския съвет изиска регионалният координатор на партията в Стара Загора Пламен Йорданов. Това оповестяват от пресцентъра на партията в регионалния град. 
„ През последните месеци той уронва имиджа на структурата и работи против кмета на общината Ивайло Крачолов “, разгласи Йорданов по време на работно съвещание в Чирпан, в което участваха и народните представители Емил Христов, заместник-председател на Народното събрание, и Маноил Манев, общинското управление на ГЕРБ, общинските съветници, кметът Ивайло Крачолов и неговият заместител Марияна Кривошапкова.
Зад настояването за оставката на Стефанов застанаха народните представители и част от участниците в съвещанието, които дефинираха общинската конструкция в Чирпан като капсулирана и в недобра кондиция. Оценката за работата на общинския началник е извънредно ниска и през последните години е юридически компромис с резултатите, които се реализират на локално равнище. Областното управление на ГЕРБ е потвърдило, че има визионерско мислене и това е една от аргументите да поддържа през предходната година самостоятелния претендент за кмет Ивайло Крачолов, като образува необятна коалиция, която застана зад него. Водената през днешния ден политика има за цел да стабилизира община Чирпан, която е в тежко финансово положение след два мандата ръководство на Българска социалистическа партия, и да дава опция за напредък през идващите години. Затова всяко деяние, което работи против тези цели, ще срещне незабавна ответна реакция от страна на партия ГЕРБ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР