Оставката на кмета на Варна, Иван Портних поискаха от градската

...
Оставката на кмета на Варна, Иван Портних поискаха от градската
Коментари Харесай

БСП-Варна поиска оставката на Иван Портних

Оставката на кмета на Варна, Иван Портних желаеха от градската организация на Българска социалистическа партия, това оповестиха от локалното управления на партията за Varna24.bg.

" Мотивите на левицата са свързани с дейностите и бездействията на кмета по няколко основни обекта във Варна - рибарското пристанище в “Карантината ", което може да се проходи по море, незавършената работа с обезопасяването на канализационната тръба по дъното на варненското езеро, бараките на Златни пясъци, които кметът откри преди няколко дни, и за капак- ВиК-аварията, която унищожи цяла улица ", разясни градският водач Павел Раличков.

“Кметът получава периодически просветления и ние се питаме върви ли той на работа? ", съобщи общинският консултант и зам.-председател на Горско стопанство на Българска социалистическа партия, Димитър Чутурков. След 9 години той откри, че назначеният от него основен проектант не е осъществил плановете, за които са си стиснали ръцете. Сега откри, че се презастроява града, а от медиите научава, че ще събаря Гъбата, добави той. Според представителите на Българска социалистическа партия,  с поисканата оставка на основния проектант Иван Портних се пробва да си изпере имиджа преди изборите. За протичащото се в града само виновен е кметът и по тази причина ние желаеме неговата оставка, заключи Димитър Чутурков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР