Оставката на кмета на Варна беше поискана в рамките на

...
Оставката на кмета на Варна беше поискана в рамките на
Коментари Харесай

Коста Стоянов: Кметът на Варна да вземе мерки незабавно или той самият да подаде оставка

Оставката на кмета на Варна беше поискана в границите на спонтанната среща сред риболовците и общинската администрация. Това съобщи пре дмедиите Коста Стоянов, който също се включи в отбрана на рибарската общественост, която се разгласи срещу построяването на вятърни паркове в Черно море. Той съобщи, че на срещата е станало ясно, че кметът на Варна отхвърля да вземе обикновени решения.

" Самите присъстващи риболовци ясно споделиха, че казусът ще бъде решен незабавно след уволнението на явно несправящият се със своите отговорности Лъчезар Братоев - началникът на " Рибарски пристанища ". Вместо това, кметът обществено фамилиарничеше с него, наричаше го " Лъчо ", обясняваше по какъв начин занапред ще се прави работна група, по какъв начин трябвало да се чуят мненията на всички хора, които прочее бяха в залата.

Най-позорното и обидно за мен като варненец е това, че тези хора, които си вадят хляба с лов на риба, изгубиха през днешния ден от работния си ден, с цел да дойдат в общината и да изясняват на кмета проблем, за който той е известен преди месеци. И отсреща си получават отговор по какъв начин той занапред ще събира работна група, след което щял да търси мнението и на други риболовци. За какви други риболовци приказва не знам, тъй като мисля, че през днешния ден в залата на общината бяха всички варненски риболовци. ", безапелационен бе Стоянов
Народният представител акцентира, че думите на кмета към събралите се риболовци, че това " не е национален съд ", са неуместни, тъй като никой никого не съди, а става въпрос за безхаберие и непросветеност. Призоваваме кметът незабавно да вземе ограничения, а не след 10 дни, с което очевидно се пробва да разсее желанието за митинги, безапелационни са от " Възраждане ".

" Безхаберието и некомпетентността към момента не са закононарушение, тъй като, в случай че бяха - повярвайте ми, освен кметът, само че и по-голяма част от чиновниците в тази постройка (община Варна бел.ред.) трябваше да бъдат съдени. Но въпреки всичко - нелепостта не е закононарушение. Всичко останало обаче, което се случва в ущърб на риболовците - това към този момент е съществено закононарушение. Но и хората си го споделиха, че търпят загуби, че бавят контракти, които сякаш щели да подпишат. Трябва ли за всеки един подобен случай риболовците да излизат на митинг, да си губят от времето и парите, с цел да принудят най-после Общината да си свърши работата? Защото тук не приказваме за някакъв жест от страна на общинската администрация, а приказваме за едно обикновено осъществяване на дилемите, които не се правят в тази община!

Аз, за жалост, не съм сюрпризиран, че още веднъж получаваме от същото, след промяната на някогашния кмет. Днес, ние, народните представители не бяхме в общината, по покана на кмета, а по покана на риболовците ", безапелационен бе Стоянов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР