Оставката на Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител

...
Оставката на Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител
Коментари Харесай

Ревизоро: Главчев направи голяма саможертва

Оставката на Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик.... към профила е честен акт. Това сподели в предаването "Лице в лице " по БТВ депутатът от Обединени патриоти Емил Димитров – Ревизоро във връзка днешната оставка на ръководителя на Народното събрание.

Той се жертва – видя, че няма различен излаз и го направи, с цел да може левицата да влезе в залата и да се работи. Предполагам, че в този момент те няма да са толкоз нападателни. От друга страна се сътвори казус – в този момент надали не всякога, когато ръководителят на Народното събрание ги накаже, могат да желаят оставката му, съобщи Димитров. Мисля, че ГЕРБ направиха огромна жертва, а самият Главчев – най-голямата, добави той.

Емил Димитров, който е и ръководител на Комисията за наблюдаване на приходните организации и битка със сивата стопанска система и контрабандата, разяснява и чуването на основния прокурор в Комисията. Той пристигна, макар че не беше задължен, и ни срещна с много данни. Дълго време, когато имаше данни за контрабанда, обвързвана с държавната администрация, тя не се огласяваше. Ако не се пресече контрабандата, може би ще се наложи с изключение на в Министерство на вътрешните работи, да се сътвори и профилирано звено в прокуратурата, уточни Ревизоро.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР