Оставката на Антон Тодоров ще бъде дискутирана на заседание на

...
Оставката на Антон Тодоров ще бъде дискутирана на заседание на
Коментари Харесай

Главчев ще призове Радев да разсекрети стенограмата от КСНС


Оставката на Антон Тодоров ще бъде дискутирана на съвещание на парламентарната група. Довечера групата ще реши дали да я гласоподава. Всяка една оставка е персонален акт, оттова насетне политическите структури ще решат дали да го защитят и дали е погрешно упрекван. Това сподели ръководителят на Народно събрание Димитър Главчев в ефира на БТВ.

„ Призовавам всички преди да се произнасят, деликатно да изгледат записа на изявлението. Това бе предизвестие за възможна опасност, само че не от страна на Антон Тодоров. Тя би пристигнала от другаде, само че не и от ГЕРБ. Би трябвало и двете страни да съблюдават стандартите на специалността си “, прикани той.

Въпреки това не считам, че влизането на Антон Тодоров от гражданската квота в ГЕРБ е било неточност, акцентира Димитър Главчев.

Председателят на Народно събрание разяснява и вчерашния КСНС при президента. „ Ако още някой съобщи, че КСНС е бил бойкотиран от ГЕРБ, ще прикани президента да разсекрети стенограмата или идващото съвещание да се предава онлайн. Тогава ще видят в каква атмосфера е минало съвещанието. Нямаше дух на протест, всеки изложи своите тематики, изслушаха се отчетите на службите, организира се спор. Между никой нямаше напрежение “, увери той.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР