Оставката е резултат от сигнал на до президента Румен Радев

...
Оставката е резултат от сигнал на до президента Румен Радев
Коментари Харесай

След сигнал на Легия ”Антимафия” до президента: Областният управител на Хасково подаде оставка

Оставката е резултат от сигнал на до президента Румен Радев и други ведомства.  " Морално и честно е да си подавам оставката като регионален шеф, до момента в който приключат инспекциите на виновните институции, все пак, че изнесената информация е памфлет, скърпен с бели конци, и опит за омаскаряване за дискредитирането ми като герой за правда и правдивост. Аз съм с чиста известност и няма от какво да се тормозя, тъй като постоянно съм бил почтен пред съвестта си ", написа Ангелов.

Уточни, че е в отпуск, с цел да нямало подозрения, че въздейства върху инспекцията на органите. Искрено вярвал в безпристрастността и независимостта им и в професионализма на осъществяваните от тях дейности. Също по този начин твърди, че постоянно се е борил против корупцията, трафика и контрабандата през границата и точно поради това е била подбудена, по думите му, " клеветническата акция " против него.

" За клеветническата акция, проведена против мен, ще защитя правата си по правосъден път. Искрено имам вяра в безпристрастността и прозрачността на правораздавателните органи. Вярвам, че справедливостта ще спечелва и ще потвърдя правотата си ", разяснява още той.

 

Започналата инспекция против регионалния шеф на Хасково беше мотив за депутатски въпрос по време на вчерашния парламентарен надзор. От трибуната депутатът от Българска социалистическа партия Смиляна Нитова изиска да разбере какви дейности ще предприеме служебното държавно управление по проблема с намесването на името на Ангелов в контрабанден импорт.

 

В отговор служебният министър председател Гълъб Донев увери, че при съществуването на минимум подозрение във връзка с дейностите на регионалния шеф на Хасково той ще бъде освободен.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР