Оставка! - викат протестиращите пред БНТ по адрес на министъра

...
Оставка! - викат протестиращите пред БНТ по адрес на министъра
Коментари Харесай

Ден 191 на протеста: ”Народна любов” пред БНТ за министър Каракачанов

”Оставка! ” - викат протестиращите пред Българска национална телевизия по адрес на министъра на защитата Красимир Каракачанов, който взе участие в ”Панорама ”. Недоволните жители хвърляха памперси по държавната телевизия, изразявайки ”народната обич ” към военния министър, който ги финтира и влезе в Българска национална телевизия през непряк вход. Полицаите мълчат и не дават отговор на националните въпроси;
Ще го попитам, по кое време ще направи Каракачанов коремното като президента Радев, иронично попита един от протестиращите.

Гражданите желаеха да го питат какво долни дрехи ще купи Каракачанов за армията за 25 млн. лева Народна пара се троши по несравним метод, сподели един от тях.

Защо има толкоз полиция пред Българска национална телевизия, обърна се различен протестиращ към един от шефовете на служителите на реда.

И до момента в който Каракачанов се хвалеше пред " Панорама " какъв родолюбец е като бранител на българските ползи по отношение на Северна Македония и възхода на армията, на открито " националната обич " продължаваше да го облива със викания " Оставка! ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР