Оставка от мен не чакайте. Няма да ви дам ГЕРБ,

...
Оставка от мен не чакайте. Няма да ви дам ГЕРБ,
Коментари Харесай

Бойко Борисов се закани: Оставка от мен не чакайте

Оставка от мен не чакайте. Няма да ви дам ГЕРБ, аз я сътворих. Това съобщи през днешния ден Бойко Борисов. 

" Седем вота ни направиха и нито веднъж не ни бутнаха ".

" Ще пристигна немного далечно време, тези ще схванат, че не стават за нищо. И тогава ще дойдат и ще търсят помощ ", счита той.

" Пъкленият проект е да оставят президента без бюджет. И през днешния ден какви оправдания единствено извадиха, че не отишли при Радев. Били на бюджетна комисия - ами и ние сме там, само че отидохме при президента. Но и без петел ще съмне, България ще я има постоянно ", отсече Бойко Борисов.

" Борисов, Теменужка, Делян Добрев са ви създали компресори, пристанища и могат да се докара какъв брой си желаеме газ. Защо се занимавате вие с моето водачество? Аз съм направил ГЕРБ и няма да се откажа от моите деца. Нинова подава два пъти оставка поради слаби резултати на избори и в този момент отново се кандидатира. Как ви звучи това ", попита реторично Борисов.

" ГЕРБ е водеща партия - систематична, здрава, евроатлантическа ", отсече той.

На дневен ред са изборите в Нова Загора, сподели при започване на партийното заседание претендентът на ГЕРБ за кмет на община Нова Загора Галя Захариева.

Бойко Борисов участва и тук. Граждани са пристигнали от Сливен, Котел и Твърдица. В Нова Загора са и кметовете на трите обитаеми места.

Борисов първо помоли за минута безмълвие за кмета на Нова Загора Николай Грозев, който умря през април. Днес на срещата участва брачната половинка му, съобщи през днешния ден.бг.

След някогашния министър председател приказва Десислава Танева. " Ние сме тук през днешния ден с едно тестване пред нас, би трябвало да сме мощни и обединени и да покажем, че това е пътят за развиване на всяка общественост ". " Нашата задача е да спечелим на първи тур ", сподели тя. На 3 юли не би трябвало да си пием кафето и да вървим на полето, а да идем на избори, прикани Танева.

След нея думата взе проф. Костадин Ангелов. Той описа, че е приказвал с лекарите и сестрите в поликлиниката. На тя им било дадено, че от 1 април заплатите им ще бъдат увеличени, те не са получили нито лев. Дори добавките, които ние отпуснахме с помощта на господин Борисов, не ги получават, твърди проф. Ангелов.

Човекът, който знае отговорите на всички въпроси и може да взема решение рецесии, е Бойко Борисов, сподели още той.

Даниел Митов регистрира цялостен неуспех на ръководещите от четворната коалиция. " Дори зад Океана се убедиха, че тези измамници са се опитвали да мамят и тях, посочи Митов и даде думата на Борисов, наричайки го " Пласидо Доминго от Банкя ".

Викали са ми Роналдо, Меси, единствено Пласидо Доминго не са ми викали, пошегува се Борисов.

" Винаги съм упреквал Радев, че раздели нацията. В момента в тимовете биват най-освирквани звездите им. Най-нормално е да са съсредоточени върху мен. И е обикновено. Нинова и Атанас Атанасов нямат победа в никакъв случай. Ако не бяха машините, нямаше да имат в никакъв случай. За 6 месеца услужливите медии цитират Атанас Атанасов, на галено Джуджи, който споделил, че за 6 месеца създали повече от мен. Винаги е бил обикновен човек, само че този път беше прав - токът се качи пет пъти, в сравнение с беше при нас. Газът се подвигна пет пъти, нафтата и бензина - двойно. Те за 6 месеца съумяха да унищожих всичко, което ние за 12 години пазехме. И когато дадохме 50 лева на пенсионерите по време на рецесията, те си бяха 50 лева ", отсече Борисов.

" Те стигат до нахалството да приказват, че инфлацията им била привнесена, само че в Европа е 7-8% ", а тук е 20%, сподели той.

" Кюмюрът е у нас, миньорите - българи, централата - наша. Кой привнесе токът да скочи, от кое място пристигна този безценен ток? Как в другите страни по отношение на рецесиите, се компенсират всички тези неща ", възмути се Борисов.

" АЕЦ " Козлодуй " е наш, заредили сме блоковете. Вчера бТВ, Нова лъжат, лъжат, лъжат. Кой ви подвигна цената на тока, бе ", попита отново водачът на ГЕРБ.

" Петков наруши няколко пъти Конституцията, пет дни го чакаме да си подаде оставката. Паскалев от Българска социалистическа партия сподели, че Корнелия Нинова била баба на Кирил Петков ", уточни Борисов и добави, че може доста да се забавлява с тях. " Ние държавнически казахме, че би трябвало да се вкара един закон за оръжието, за газа - за диверсификацията, и в сряда ние ще ги гласуваме. Когато става въпрос за еврозона, за евроатлантическата ни интеграция, за еврозоната...ние оня ден щяхме да сме там. Сега те профукаха парите и желаят президента и служебното държавно управление да нямат пари. Това с помощта на Асен Василев. Ние оставихме 16 милиарда лева за дострояване на автомагистралите и в запаса 12 милиарда лева, уточни експремиерът. "

" Корумпирани са, тежко корумпирани са, факт ", съобщи Борисов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР