Оставка като народен представител ще подаде зам.-председателят на ГЕРБ Цветан

...
Оставка като народен представител ще подаде зам.-председателят на ГЕРБ Цветан
Коментари Харесай

Цветан Цветанов напуска парламента, остава в ръководството на ГЕРБ

Оставка като депутат ще подаде зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов поради абсурда с евтините жилища на властта. Пред публицисти в Народното събрание той изясни, че остава в партията и ще е отпред на предизборния щаб.

В траяло повече от час изказване с детайли на сказка с медиите, Цветанов акцентира, че не се усеща отговорен за станалото и на няколко пъти съобщи, че е получил жилището си в постройка на „ Артекс” след подмяна с две други и доплащане, без да е нарушил закона по какъвто и да е метод.
Цветанов: Скандалът с парцелите е офанзива по отношение на изборите (ВИДЕО) Зам.-шефът на ГЕРБ сподели, че е взел решение, само че за момента единствено жена му знае какво е то
Цветан Цветанов назова цялата обстановка „ атака” против себе си и направи паралел със абсурда с противозаконното подслушване от края на първия престой на ГЕРБ във властта. По думите му в този момент структури в партията са желали да пишат заявления в негова поддръжка и дори да го посрещат на летището, само че той е отказал.

Подалият оставка народен представител изрази мнение, че Народното събрание ще продължи да работи дейно, като акцентира, че за задачата ще чака поддръжка освен от „ Обединени патриоти”, само че и от „ Воля” и Движение за права и свободи.
Валери Симеонов: Без Цветанов несъмнено в Народното събрание ще се работи доста по-трудно Според Симеонов ролята на Цветанов е извънредно значима, значима и незаменима, като един медиатор сред другите групи
„ Това го има в огромната политика – ветровете брулят високите върхове”, разяснява собствeната си политическа орис Цветанов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР