Оставиха в ареста заловения 49-годишен известен лихвар от пловдивската Аджисан

...
Оставиха в ареста заловения 49-годишен известен лихвар от пловдивската Аджисан
Коментари Харесай

Арестуваният лихвар от Пловдив притежава над 60 коли за над 2 млн. лева

Оставиха в ареста хванатия 49-годишен прочут лихвар от пловдивската " Аджисан махала " дружно с брат му и дамата, с която живее. Това заяви кореспондентът на bTV в района.
Арестуваха прочут лихвар в Пловдив 49-годишният мъж от "Аджисан махала " има голям брой коли и парцели, а няма никакви приходи
Стефан Асенов е прочут по прякора Банка Менду и е работил от 12 години в махалата. Разследването е траяло повече от 5 месеца, а при акцията през вчерашния ден са задържани още 9 лица.

Цялата фамилия на Менду е била безработна, само че в това време са разполагали с огромен брой коли и парцели. През него са минали над 200 автомобила, по данни на прокуратурата.

В момента същият има над 60 коли на стойност над 2 милиона лв..

Всичките от висок клас, 15 от тях са открити, други 45 се търсят. Хората, които са търсили услугите, са желали огромни суми, над 200 хиляди лв..

Снимка: Райна Зайкова

При претършуване в дома му са открити над 100 хиляди лева, конфискувани са над кг и половина златни украшения.

Полицията и прокуратурата имат данни, че над обвиненият е имало чадър в Пловдив, който му е разрешавал да върти противозаконната си активност години наред.

Разпитани са над 60 очевидци, на които са давани пари. Всички са споделили, че се опасяват поради позицията, която обвиненият е заемал в обществото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР