Оставиха в ареста иранците, задържани със 712 кг хероин на

...
Оставиха в ареста иранците, задържани със 712 кг хероин на
Коментари Харесай

Оставиха в ареста иранците, задържани със 712 кг хероин на ГКПП Капитан Андреево

Оставиха в ареста иранците, арестувани със 712 кг хероин на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево Състав на Окръжния съд в Хасково остави в ареста за непрекъснато двамата иранци, които превозваха 712 кг хероин. Наркотикът бе хванат на Граничен контролно-пропусквателен пункт   " Капитан Андреево " в края на септември. Количеството хваната дрога е рекордно за страната.
 

Прокурорът по делото Павел Жеков уточни, че претекстовете на държавното обвиняване да изиска най-тежката мярка за неотклонение на двамата чужденци е, че става дума за контрабанда на опиати в огромно количество и на висока стойност - действие с висока социална заплаха. " Намирам, че наличните доказателства са задоволителни все още за настояването на прокуратурата тези лица да бъдат арестувани. Те са непознати жители, нищо не ги свързва със страната ни ", напомни Жеков. Обвиняемите отхвърлят да са знаели за съществуването на укрит опиат в товара на камионите.  
 

Жеков уточни, че експертизите на този тип опиати се правят в допълнение и все още не може да се уточни наличието на дейния съставен елемент, по тази причина наличието на дейния съставен елемент и цената му са осреднени.
 
Определението на съда може да бъде обжалвано пред Апелативния съд  в Пловдив.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР