Оставете ме на мира обърна се британският премиер Борис Джонсън

...
Оставете ме на мира обърна се британският премиер Борис Джонсън
Коментари Харесай

Борис Джонсън скастри Макрон: Оставете ме намира, вземете се...

" Оставете ме на мира " обърна се английският министър председател Борис Джонсън към Франция, визирайки изразеното от Париж неодобрение от тристранното съглашение за сигурност, подписано сред Австралия, Англия и Съединени американски щати, съобщи Франс прес.
" Мисля, че е време някои от най-скъпите ни другари на света да се вземат в ръце по отношение на всичко това ", съобщи той пред медиите по време на посещаване във Вашингтон. " Оставете ме на мира ", добави английският министър председател, като произнесе фразите " вземете се в ръце " и " оставете ме на мира " на комбинация от френски и британски.
" Това е всъщност огромна стъпка напред за световната сигурност ", акцентира английският министър председател. Той означи, че новото съглашение " не се пробва да измести никого и не е враждебно към Китай да вземем за пример. То цели единствено да ускори връзките и другарството сред три страни ".
В резултат на новото партньорство Франция загуби огромен контракт за доставка на подводници на Австралия. Канбера съобщи, че вместо това ще построи подводници с нуклеарни мотори, употребявайки американска технология, която получава по силата на съглашението. В резултат Париж отзова посланиците си от Съединени американски щати и Австралия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР