Остават седем дни до крайния срок за кандидатстване в петото

...
Остават седем дни до крайния срок за кандидатстване в петото
Коментари Харесай

Остава седмица до крайния срок за кандидатстване в ПРОМЯНАТА

Остават седем дни до крайния период за кандидатстване в петото юбилейно издание на ПРОМЯНАТА - най-голямата обществено виновна самодейност на Нова Броудкастинг Груп, която се реализира в партньорство с фондация Reach for Change България .

Социални бизнесмени с дух и мощна мотивация, които желаят да трансформират живота на децата и младежите, могат да аплайват като попълнят онлайн формуляр още една седмица - до 23:59 на 18 юли на сайта на NOVA -

На 12 юли в 12.00 часа екипът на Reach for Change България ще опише във Фейсбук live за формата и критериите на състезанието и ще даде отговор на най-често задаваните въпроси. Всеки може да зададе своите въпроси към тях като ги напише като коментар към.

„ ПРОМЯНАТА е доста сполучлива и към този момент мощно разпознаваема самодейност. Участието в нея се трансформира в гаранция за качество на общественото предприемачество в България. За пет години успяхме да притеглим едни от най-хубавите обществени бизнесмени у нас и упованията ни за плановете тази година са високи. “, споделя Юрий Вълковски – изпълнителен шеф на Reach for Change България.

Петимата най-хубави претенденти - един огромен победител и четирима финалисти - ще завоюват място в Инкубатора на ПРОМЯНАТА 2018 за интервал сред една и пет години. Големият победител ще получи безплатно финансиране в размер на 30 000 лева, а още двама от финалистите, получили най-вече гласове в стадия на онлайн гласоподаване - по 15 000 лева В допълнение всички те ще получат забележителна нефинансова поддръжка под формата на професионални съвещания и образования, менторство, медийна поддръжка и достъп до мрежа от евентуални сътрудници и селектирани обществени бизнесмени, с цел да могат да развият концепциите си и да реализират допустимо най-голямо позитивно влияние върху живота на децата.-->

Като част от процеса на селекция сред 10 и 15 от най-хубавите претенденти ще бъдат поканени в Акселератора на ПРОМЯНАТА – двумесечна безвъзмездна обучителна стратегия, която ще им помогне да обогатят и развият плановете си преди да продължат в идващия стадий на състезанието. Сред приключилите Акселератора през ноември 2018 година ще бъдат определени петимата нови финалисти. Те ще се явят на онлайн гласоподаване през януари и февруари 2019 година и публиката ще дефинира със своя глас кои ще са тримата финалисти, които ще се явят на последния кръг от състезанието – среща с детското и възрастното Жури на ПРОМЯНАТА.

Тази година всеки, който желае да стане част от ПРОМЯНАТА, може да поддържа самодейността в интервала 1 юни – 18 юли посредством подаяние с есемес с текст DMS PROMYANATA на номер 17 777 (за клиенти на Telenor, Mtel и VIVACOM цената на 1 SMS е 1 лева, а за консуматори на предплатени услуги цената на 1 SMS е 1,20 лева с ДДС). Повече информация за опциите за подаяние.

ПРОМЯНАТА е най-голямата обществено виновна самодейност на Нова Броудкастинг Груп, която се реализира за пета поредна година в партньорство с фондация Reach for Change България. Тя цели да усъвършенства трайно живота на децата и младежите в България, като открива стимулирани обществени бизнесмени и им оказва помощ да осъществят по резистентен метод концепциите си за по-доброто и несъмнено бъдеще на българските деца. От 2014 година до момента ПРОМЯНАТА оказа помощ на над 35 000 деца и младежи от цялата страна
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР