Остават само няколко седмици до началото на преговорите между представителите

...
Остават само няколко седмици до началото на преговорите между представителите
Коментари Харесай

Ето какво предлагат на Везенков в НБА

Остават единствено няколко седмици до началото на договарянията сред представителите на Александър Везенков и управлението на Сакраменто Кингс по отношение на евентуален трансфер на българина в НБА. Според журналиста Джейсън Андерсън от The Sacramento Bee първата оферта на “кралете ” към най-полезния състезател на Евролигата ще започва в диапазона 3-4 милиона $ годишно.

Както е известно, в актуалната си сделка с Олимпиакос Везенков би получавал по 1.5 милиона евро, в случай че реши да остане в клуба и през идващия сезон. Сумата би повишена до 2 милиона евро през сезон 2024/25. 27-годишното крило обаче сега е изцяло съсредоточен към началото на идните финали на гръцкото състезание. Съперник на Олимпиакос в борбата за купата е безконечният зложелател Панатинайкос, като серията стартира довечера от 21:15 часа в “Двореца на мира и другарството ” в Пирея.

През предишния сезон в Евролигата Везенков завоюва премията за MVP на сезона, а също по този начин бе селектиран в Идеалната петица на шампионата и се трансформира в топреализатор на акцията. Той можеше да бъде и първенец и най-полезен състезател на Финалната четворка в най-силната клубна европейска конкуренция, в случай че Серхио Юл не беше донесъл победа на Реал Мадрид със 79:78 над гръцкия исполин на огромния край в Каунас.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР