Остават само 5 дни до крайния срок за подаване на

...
Остават само 5 дни до крайния срок за подаване на
Коментари Харесай

Бългapcĸи пoщи нe мoгaт дa пpиeмaт пpaтĸи и дaнъчни дeĸлapaции

Остават единствено 5 дни до крайния период за подаване на декларациите за облагане на приходите на физическите лица за 2021 година, който е 3-и май.

В тази връзка от " Български пощи " оповестяват, че заради продължаващи механически проблеми при тях, те са в неспособност да одобряват каквито и да е колета, в това число и годишни данъчни заявления за приходите на физическите лица, получени през 2021 година.

От държавната компания припомнят, че най-бързият и елементарен метод за подаване на декларацията и заплащане на отговорностите е през портала за електронни услуги на Националната организация за приходите (НАП) - при съществуване на ПИК или КЕП - което може да се направи когато и да е на денонощието до 3-и май.

А на книжен притежател, подаването на данъчна декларация може да се направи и посредством куриерските компании, като важи датата на приемането на пратката от компанията, добавя money.bg.

Друг вид е подаването на декларациите и заплащането на дължимия налог да стане персонално в офисите на Национална агенция за приходите по непрекъснат адрес, в работните дни преди крайния период.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР