Остават само 2 дни до първия самостоятелен концерт #1“ на

...
Остават само 2 дни до първия самостоятелен концерт #1“ на
Коментари Харесай

Поли Генова ще представи уникален мултимедиен спектакъл на една сцена с Графа, Любо Киров и ФСБ

Остават единствено 2 дни до първия независим концерт „ #1 “ на Поли Генова. Плеада от звезди ще се качи на сцената на Античния спектакъл в Пловдив този петък, 30 юли, дружно с нея за един паметен мултимедиен театър. Влади Ампов-Графа, Любо Киров, Косьо Цеков от ФСБ, както и израелският топ музикант Барак Битон ще вземат присъединяване в него. Уникален подиум (денсфлор) ще бъде построен на сцената особено за концерта с диаметър близо 6 метра, за който Поли е подготвила атрактивна хореография и блестящи тоалети. Концертът стартира тъкмо от 20:30 ч., а билети за него към момента могат да бъдат закупени от

Екипът на изпълнителката към този момент пътува към Града на тепетата за рецетиции и подготовка. Само преди 2 седмици Поли Генова беше там за премиите на БГ Радио, на които бе водеща, и завоюва премията за Изпълнителка на годината. А на 30 юли тя възнамерява да зарадва феновете на хубавата музика с впечатляващи осъществявания на топ шлагерите си като „ LAST NIGHT “, трансформирала се в най-слушана ария в родния ефир, „ If Love Was a Crime “, „ На дебелоглав “, както и с премиера на първото ѝ дуетно парче с Любо Киров и най-новия ѝ сингъл „ No more “, в чийто видеоклип основен участник е приятелят ѝ Джоузеф.

„ Остават единствено 2 дни до сбъдването на една от моите най-съкровени фантазии – независим концерт на огромна сцена, и към този момент нямам самообладание. Обещавам ви неповторимо шоу, зареждаща музика и доста изненади в Античния спектакъл в Пловдив – най-голямата открита сцена в страната. Елате да танцуваме дружно! “, съобщи Поли Генова.

Билетите за концерта на Поли Генова в Античния спектакъл в Пловдив на 30 юли могат да бъдат закупени с изключение на онлайн от EVENTIM и в обекти в цялата страна – бензиностанции OMV, магазини Office 1 Superstore, Технополис, книжарници Orange и други. Събитието ще се организира с стеснен брой фенове съгласно всички условия на здравните институции и при прецизно съблюдаване на противоепидемичните ограничения.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР