Остават по-малко от 24 часа до първата среща между бойните

...
Остават по-малко от 24 часа до първата среща между бойните
Коментари Харесай

Официалният кантар на SENSHI - на 3 декември от 12:00 часа

Остават по-малко от 24 часа до първата среща сред бойните звезди, които ще се включат в десетото издание на интернационалната бойна галавечер SENSHI . На 3 декември от 12:00 часа в зала " Романс " на хотел " Астор Гардън ", Св. Св. Константин и Елена, ще се организира формалният кантар на SENSHI , на който за пръв път преди огромните дуели очи в очи ще застанат кандидатите за поясите на SENSHI.

По време на премерването ще стане ясно дали всички 20 професионални състезатели влизат в категориите си и дали ще се включат в огромния конфликт на титаните - интернационалната бойна галавечер SENSHI на 4 декември от 19:00 в Двореца на културата и спорта във Варна. Билети за огромната бойна галавечер може да закупите от мрежата на
 Билетите за SENSHI на 4 декември към този момент са в продажба
Билетите за SENSHI на 4 декември към този момент са в продажба

Сблъсъкът на титаните ще се организира пред аудитория във Варна

Официалният кантар на SENSHI ще се води от известния артист и режисьор Ники Илиев , за който бойните спортове са освен занимание, само че и пристрастеност и креативно ентусиазъм. Той ще бъде водещ и на галавечерта на 4 декември. " Много е вълнуващо да си толкоз покрай кръга и да наблюдаваш всичко, което се случва, адреналинът е доста огромен и има доста страсти ", описа Ники Илиев в свое изявление за " Преди обед " по bTV дни преди да стъпи още веднъж на кръга на SENSHI като водещ.

По време на кантара на 3 декември от 12:00 часа с изключение на премерването на огромните бойни звезди, приветствия към спортната общественост и почитателите бойните спортове ще насочат и международните кикбокс митове - трикратният международен първенец от сериите К1 Петер Артс и четирикратните международни първенци от сериите К1 Семи Шилт и Ернесто Хуст. За пръв път специлано за SENSHI и за професионалния подготвителен лагер на Професионалната лига на Световния киокушин съюз в България идва и друго огромно великолепие - грандиозният деец от веригата " K-1 Max " Алберт Краус, който също ще насочи няколко думи към гостите и медиите на формалния кантар на SENSHI 10.

Официалният кантар на SENSHI ще бъде отворен за медии. Самата бойна галавечер на 4 декември пък дава обещание същинско представление. Програмата на бойното шоу включва 10 дуела по правилниците KWU Full Contact и KWU SENSHI сред първенци по бойни спортове от 14 страни .

Вижте и кои са 10-те огромни конфликта сред титани, които ви чакат на SENSHI:

Двубой #1

Кат. 70 кг, устав: KWU SENSHI

Жоао " Калашников " Силва, Португалия, vs. Петър Стойков, България

На 4 декември дебютa си на SENSHI ще направи Жоао Педро Силва , прочут като Калашников . Ибериецът ще съставлява " KO Team ". Той е експерт по муай тай и К-1, като тренира от 2014 година.

Петър Стойков e притежател на европейска купа при експертите, има и международна и европейска купа по муай тай, както и сребърен орден по киокушин от Световното състезание на Световния киокушин съюз (KWU) за юноши (2013 година). Той е рекордьор по участия на кръга на SENSHI, от които записва единствено една загуба. През 2019 година завоюва супертурнира SENSHI Cup в Камчия, постигайки три безапелационни победи в границите на два дни и заслужи наградата " Нокаут на вечерта ".
 Снимка 555677
Източник:

Двубой #2

Кат. 70 кг, устав: KWU Full Contact

Тудор Потороака, Р умъния, vs. Драгомир Петров, България

Тудор Потороака от Румъния има опит на професионалния кръг от 2018-та година. За този интервал обаче е записал 10 победи, от които 5 с нокаут, и има едвам четири загуби на кръга. Потороака е роден в молдовския град Теленещи. Той е народен първенец на две страни - Румъния и Република Молдова. През 2021 година става победител в Dynamite Fighting Show.

Четирикратният ни народен първенец по кикбокс Драгомир Петров има 3 участия във веригата, като и от трите си потегля с шампионския пояс. На шестото издание на SENSHI той нокаутира Омар Магомедов, две издания по-късно записа жесток нокаут против испанеца Педро Граньо, а на последното SENSHI Драгомир победи Карлос Гарсия от Испания. Драгомир Петров има още Европейска купа по муай тай от EMC за 2019 година, а през същата година става и победител във веригата " Wizard " и " Max Fight Pro ".
 SENSHI 9 - галата на изненадите и борбите до финален мирис
SENSHI 9 - галата на изненадите и борбите до финален мирис

Повторението е наложително за гледане

Двубой #3

Кат. 75 кг, устав: KWU Full Contact

Филип " Снайперът " Хафели vs. Атанас Божилов, България

Филип Хафели, прочут още като " Снайперът " , е на 27 години. Той е сегашен първенец в жанр К-1 на веригата " Vendetta ", първенец от елитните интернационалните шампионати на IKC и AFSO от 2016-а година. През същата година се среща на кръга с друга звезда на SENSHI - Сегей Браун, на събитието " Mix Fight " 20. Битката сред двамата подвига публиката във Франкфурт на крайници.

Атанас Божилов е един от най-изявените и известни български кикбоксьори. Световният ни първенец на KGP и WAKO PRO е играч на бургаския отбор " Fight Factory " и има седем следващи победи от кръга на SENSHI. Едва на последното издание на галата позволи проваляне в дуел против хърватина Андрей Кевеш, само че в този момент е стимулиран да се завърне за нова победа на 4 декември.

Двубой #4

Кат. 70 кг, устав: KWU SENSHI

Алексис Лaжуа, Франция vs. Артьом Пашпорин, Русия

Алексис Лажуа е на 23 години от Франция. Познат е още като " Пим пим " и е първенец от шампионата Tiger fight K1, сребърен медалист от Световното състезание по муай тай IFMA в Швеция и е троент първенец по муай тай на Франция.

Артьом Пашпорин е на 28 години от Русия и е добре прочут на почитателите на SENSHI с атрактивната си визия и изненадващите мачове, които прави. Той е нееднократен международен първенец по муай тай. Става номер 1 в света от шампионатите W5, GPRO, S1. Бил е и интерконтинентален първенец от WKU, както и Европейски първенец от WMC. Победител е от влиятелния съветски шампионат " Битка на първенците " 10.

Двубой #5

Кат. 80 кг, устав: KWU Full Contact

Павел Турук, Беларус vs. Едуард Алексанян, България

35-годишният Павел Турук от Беларус е международен първенец по кикбокс за дилетанти (WAKO) за 2009 година и бронзов медалист от Европейско състезание в Русия през 2008 година, има национални трофеи по кикбокс (стил К1) и муай тай на Беларус и е Интерконтинентален първенец (IKA) за 2014 година Турук има сериозен опит на професионалния кръг - има общо 80 изяви. От тях 63 са победи, а 24 от тях са с нокаут.

Едуард Алексанян , прочут още като " Мистър Шоу " е на 25 години от България и има към този момент няколко изяви на SENSHI, като точно на кръга на галата той завоюва и едно от най-големите си достижения - стана Европейски първенец на WAKO PRO К1 в кат. до 81.4 кг. Той е повторен народен кикбокс първенец и първенец по кикбокс от шампионата Savages.
 Резултати: Страхотно шоу и представление на SENSHI 8
Резултати: Страхотно шоу и представление на SENSHI 8

Галавечерта раздруса София

Двубой #6

Кат. 85 кг, устав: KWU Full Contact

Филип Секулович, Черна гора vs. Александър Петров, България

Черногорец Филип Секулович е на 21 години, само че към този момент е балкански първенец по кикбокс за тази година. Той е и троент народен първенец (2017, 2018 и 2020 г.). За него това ще бъде втора среща на професионалния кръг.

Дебютът си на SENSHI на 4 декември ще направи и един от обичаните на почитателите родни кикбоксьори - двукратният международен шампопн при дилетантите и европейски К1 първенец при експертите Александър Петров. Статистиката на 30-годишния войник е 27 победи и 4 загуби на профи кръга.

Двубой #7

Кат. 85 кг, устав: KWU Full Contact

Рубен Гарсия, Испания vs. Андрей Чехонин, Русия

Рубен Гарсия , още прочут като Рубен Лий, е на 28 години от Испания. Той е народен първенец от Sanda и народен К1 и муай тай първенец на Испания.

Андрей Чехонин е добре прочут за всички фенове на SENSHI. Той е на 31 години и е повторен Световен лоу кик WAKO PRO К1 и кикбокс първенец. Два пъти печели огромния шампионат " Битка на първенците ", бронзов медалист е от Tatneft cup и е CIS kickboxing първенец. Чехонин има 4 победи на SENSHI и е 4-кратен кикбокс първенец на Русия.

Двубой #8

Кат. +95 kg, устав: KWU Full Contact

Никола Филипович, Сърбия vs. Данило Воеводкин, Украйна

26-годишният сърбин Никола Филипович е европейски и повторен международен първенец на влиятелната организация WAKO. Той е играч на " Топич Тийм " и е впечатляващите 192 см. висок.

Опонентът му Данило Воеводкин, обаче, не му отстъпва по нищо. Той е 198 см висок и е международен първенец по киокушин от 2017-а, а две години по-късно става и европейски киокушин първенец. Тази година той доближи и записа две победи с механически нокаут по пътя към финала на Европейското отворено състезание на SENSHI, само че в последния конфликт на тежката категория на шампионата отстъпи пред Давид Атсман със съдийско решение. Воеводкин е народен К1 първенец и осемкратен киокушин първенец на Украйна.
 Тежки борби и доста екшън на SENSHI 6 още веднъж подвигнаха публиката на крайници
Тежки борби и доста екшън на SENSHI 6 още веднъж подвигнаха публиката на крайници

Един против различен на арената на SENSHI 6 се изправиха първенци от 8 страни, а наелектризиращите дуели и завладяващата бойна карта не оставиха публиката да скучае даже за секунда

Двубой #9

Кат. +95 кг, устав: KWU Full Contact

Радован Куля, Словакия vs. Ахмед Крънич, Босна и Херцеговина

Радован Куля е първенец на Словакия в К-1. Професионалната му статистика е 24-7 (8 нокаута). Представител е на " Wolf pride gym " в град Жилина. Тренира от 2011 година и има финали в " Simply the best " и Европейската лига на W5. Ще влезе в борбата с тегло 105 кг.

Ахмед Крънич е познато име за почитателите на SENSHI - това ще му бъде трето присъединяване за годината във веригата. Именно на кръга на SENSHI босненецът завоюва Европейския пояс на WAKO PRO през 2019 година в София, откакто надви над Деян Топалски в 5-рундова борба. Има и сребърни медали от Европейското и Световно състезание на WAKO PRO K-1. Крънич ще влезе в борбата на 4 декември с тегло 110 кг.

Двубой #10

Кат. 80 кг, устав: KWU Full Contact Асан Бафета, Франция vs. Сергей Браун, Германия

Десетият заключителен дуел на SENSH ще бъде и огромната кулминационна точка на вечерта. В него ще забележим трикратния K1 full contact първенец на Франция Асан Бафета , който ще направи дебюта си на галата. Той е и Европейски ISKA K1 първенец и има 41 професионални дуела в статистиката си, 36 от които приключват с победи, а 18 са успехите му с нокаут.

Участието на Асан Бафета в знаковия дуел бе решено в последния миг, откакто първичният конкурент на Браун - сърбинът Никола Тодорович се разболя от ковид и присъединяване му отпадна. Това е вторият път, в който COVID-19 отсрочва дуел сред Браун и Тодорович. Двамата трябваше да се срещнат през май на кръга на SENSHI 8, само че тогава боецът от Германия заболя от ковид, което наложи смяна в последния миг.

32-годишният Сергей Браун е международен първенец на WAKO PRO, като завоюва пояса си (стил К1, категория 81,4 кг) в седмото издание на SENSHI през февруари тази година. Също по този начин той е повторен международен първенец по кикбокс за експерти (WKU) и първенец на Diamond Cup по карате киокушин.
 Остава седмица до огромния конфликт на титаните на SENSHI във Варна
Остава седмица до огромния конфликт на титаните на SENSHI във Варна

На 4 декември зала „ Конгресна “ в Двореца на културата и спорта ще се трансформира в сцена за гладиаторски борби

За юбилейното десето издание на SENSHI на 4 декември и за подготвителния семинар, който Професионалната лига на Световния киокушин съюз провежда във Варна в дните към галата, у нас ще дойдат холаднските величия от международните К1 серии - трикратните и четирикратни международни първенци Петер Артс, Семи Шилт и Ернесто Хуст. Te ще бъдат рефери и коментатори на галавечерта. За пръв път веригата ще посрещне и друго грандиозно име - Алберт Краус. Холандецът е някогашен играч в " полусредна " и " междинна " категория и е първият първенец на веригите " К-1 Маx " и " SUPERKOMBAT ".

Достъпът до бойното шоу на 4 декември ще се реализира съгласно регулациите на здравните управляващи и след проявление на зелен документ или негативен антигенен или PCR тест. SENSHI ще се излъчва и онлайн за България по Bulgaria ON AIR и MAX Sport 1, oнлайн на Boec.BG, както и в целия свят по американската телевизия FITE, на Senshi.com, Boec.COM, Kwunion.com и Kyokushinkarate.news.
 SENSHI 7 през обектива на фотографа Юлиан Тодоров
SENSHI 7 през обектива на фотографа Юлиан Тодоров

Той акцентира, че за спецификата на работата му е нужно професионално осветяване, което постоянно се неглижира по родните спортни събития

Не пропускайте да станете част от титаничните конфликти - гледайте SENSHI 10 на 4 декември от 19:00 часа.

SENSHI 10 се провежда със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специфичната поддръжка на ЗАД " Армеец ", MAX Sport, " България Еър " и М Кар Груп - BMW дилър.

Медийни сътрудници на SENSHI 10 са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, Russian Union Of Martial Arts, осведомителния портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР