Остават още няколко епизода от последния сезон на Call the

...
Остават още няколко епизода от последния сезон на Call the
Коментари Харесай

Защо Лусил напусна BBC Call the Midwife и ще се завърне ли актьорът Леони Елиът?

Остават още няколко епизода от последния сезон на Call the Midwife и едно удивително неявяване от обичаната драма в последно време беше някогашният член на актьорския състав Леони Елиът.

35-годишният артист е най-известен с ролята на здравна сестра Люсил Робинсън в шоуто на BBC. Леони се причисли към актьорския състав в седмия му сезон, който беше излъчен през 2018 година, а напускането на нейния воин беше излъчено предходната година в дванадесетия сезон.

Лусил реши да напусне Poplar след сложен интервал, който включваше импровизиран аборт. Героинята също беше изправена пред малтретиране в общността преди заминаването си на фона на напрежението към миграцията в Обединеното кралство по това време.

Лусил се завърна в Ямайка, до момента в който се бореше с психологичното си здраве, оставяйки след себе си брачна половинка си Сирил Робинсън (изигран от Зефрин Тайт) и Нонатус Хаус. Тя беше упомената няколко пъти от този момент, само че не се появи на екрана, като се споделя, че е почнала нова работа в Карибите.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР