Остават още десет дни, през които физическите лица могат да

...
Остават още десет дни, през които физическите лица могат да
Коментари Харесай

Още 10 дни отстъпка за данъците

Остават още 10 дни, през които физическите лица могат да употребяват 5% отстъпка върху налога за довнасяне за 2018 година Отстъпката обаче е лимитирана единствено до 500 лв. и важи единствено в случай че документът е подаден по електронен път. Допълнително изискване за жителите e да нямат подлежащи на наложително осъществяване обществени отговорности, както и да внесат целия размер на налога за довнасяне до 31 януари 2019 година, прецизираха от приходната организация.

До този миг в Търговско дружество на Национална агенция за приходите Пловдив са подадени 849 бр. заявления по електронен път. От тях 565 са подадени с личен идентификационен код (ПИК) и 284 с електронен автограф.

Най-бързо и елементарно декларацията се подава по интернет с електронен автограф или с гратис издавания от Агенцията ПИК. Срокът за подаването на декларациите за облагане на приходите на физическите лица e 30 април 2019 година

Информация за попълване и подаване на данъчни и осигурителни заявления и внасяне на суми към бюджета може да се получи на телефона на Национална агенция за приходите 0700 18 700 на цената на градски диалог или в уеб страницата на Национална агенция за приходите www.nap.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР