Остават два месеца до старта на първия сезон на подготвяния

...
Остават два месеца до старта на първия сезон на подготвяния
Коментари Харесай

Анонсс на Fallout S.P.E.C.I.A.L. Anthology

Остават два месеца до старта на първия сезон на подготвяния от Amazon и Bethesda сериал по Fallout. Това е дало мотив на студиото да приготви един забавен подарък за всички фенове на поредицата. Бомба! Шега, несъмнено.

Bethesda анонсираха през вчерашния ден Fallout S.P.E.C.I.A.L. Anthology – специфична подборка на всички игри от света на Fallout. Датата на излизане на антологията е на 11-ти април, един ден преди излъчването на първия епизод на сериите по Amazon Prime. Пакетът включва седемте игри от Fallout поредицата. Тук са включени Fallout 1 и 2 на Interplay, Fallout Tactics: Brotherhood of Steel, Fallout 3: Game of the Year Edition, Fallout: New Vegas – Ultimate Edition, Fallout 4: Game of the Year Edition и Fallout 76.

Всичко това идва под формата на реалистично изглеждащо копие на нуклеарна бомба. Специалният резервоар дори издава тон като от експлоадирането на бомба при отварянето му. В него ще намерите седем карти за игра с облика на обичания на всички Vault Boy, а на гърба им кодове за събаряне на всяка една от игрите.

Телевизионните серии по Fallout, които започват през април звучат обещаващо. Вече се знаят и двама от режисьорите на обособените епизоди. Това са Джонатан Нолан и Уейн Йуп. Първият, с изключение на с брат си Кристофър, в прочут с работата си по поредици, като Person of Interest и Westworld. Що се отнася до Юуп, той режисира епизоди от няколко известни телевизионни поредици. Сред тях личат имената на The Wheel of Time, Hunters, Doctor Who, Salem и други

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР