Остават два дни преди крайния срок за подаване на документи

...
Остават два дни преди крайния срок за подаване на документи
Коментари Харесай

Два дни преди крайния срок чакат се двама мераклии за БФС да обявят дали ще се кандидатират

Остават два дни преди крайния период за подаване на документи за президент на БФС. До момента 5 са се кандидатирали за поста, като най-важното изискване е те да бъдат издигнати от клуб член на БФС. 
Прочетете още
На този стадий кандидатурите са на Димитър Бербатов повдигнат от Пирин (Гоце Делчев), Георги Иванов повдигнат от Ахелой, Михаил Касабов повдигнат от Славия (София), Манол Иванов повдигнат от Арес (София), Петър Костадинов повдигнат от Гигант (Съединение). 

Това ще е рекордна численост претенденти, които ще се борят за поста, само че се чака решението на още двама. 

Георги Градев, който през днешния ден загатна, че може и да не се кандидатира и съобщи позиция, че всички би трябвало да се обединят към кандидатура на Стилиян Петров. Любопитно е, че Стилиян не е претендент и е част от екипа на Бербатов, само че Градев съобщи, че Стилиян би трябвало да е избора за президент, а не Бербатов. 

Друг, който би трябвало да разгласи мнението си е президентът на Локомотив Христо Крушарски, който съобщи планове да се кандидатира, само че добави, че ще разгласи решението си дали ще влезе в битката до края на периода, който е на 29 февруари.

Не е изключено в последния миг в битката да влезе и още един претендент, само че най-малко на този стадий това наподобява малко евентуално.

Припомняме, че на 15 март ще бъде Извънредният конгрес на БФС, на който би трябвало да бъде определен новият президент на централата. 

След като досегашният президент Борислав Михайлов подаде оставка, а сега Михаил Касабов е краткотраен президент на централата до конгреса. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР