Остават броени дни, в които учениците на възраст от 6

...
Остават броени дни, в които учениците на възраст от 6
Коментари Харесай

Последна възможност младите математици от Варна да се запишат в състезанието Малкият принц

Остават броени дни, в които учениците на възраст от 6 до 10 години във Варна могат да се запишат в математическото съревнование " Малкият принц ", което се провежда за шестнадесета поредна година от едноименното учебно заведение.

За първи път Математическо съревнование " Малкият принц " ще се организира в два формата - присъствено за деца от подготвителни групи/класове (6г., бъдещи първокласници) и онлайн за възпитаници от 1 до 4 клас, научи Moreto.net

Предизвикателството към детската креативност, въображение и логическо мислене е на 14 май 2022, събота, в учебно заведение „ Малкият принц “ на територията на ВВМУ " Н.Й. Вапцаров ", присъствено единствено за деца от подготвителни групи.
Тестът за учениците от 1 до 4 клас ще бъде наличен през целия ден на 14-ти май, в комфортно за всеки време, измежду уюта на домашната конюнктура.

Задачите са съобразени с изучаваното все още образователно наличие по математика, показани са тематично и забавно от настоящи учители от предучилищна и начална учебна степен.

Можете да запишете за присъединяване своето дете до 11-ти май . След регистрация и възнаграждение на такса за присъединяване в размер на 12 лева, ще получите спортен номер.

Повече детайлности можете да намерите в регламента на надпреварата:

• за,

• за
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР