Остават броени дни, в които участниците в Лотарията на НАП

...
Остават броени дни, в които участниците в Лотарията на НАП
Коментари Харесай

НАП дава 50 000 лв. награда

 Остават броени дни, в които участниците в Лотарията на Национална агенция за приходите могат да записват касови бележки и да се състезават за премията от 50 000 лева Големият късметлия ще бъде изтеглен на 9 декември в ефира на bTV. Потребителите могат да записват касови бележки на уеб страницата https://.kasovbon.bg до 11,59 ч. на 8 декември 2019 година

От началото на трети сезон на самодейността за присъединяване са регистрирани над 20 милиона касови бележки на обща стойност 270 милиона лв.. Като над 2 милиона от тях са въведени през мобилното приложение на Национална агенция за приходите посредством сканиране на нововъведения QR код на бележките. Касовият бон с най-висока сума, който взе участие в Лотарията, е за близо 10 хиляди лв..

Лотарията с касови бележки доби известност и в обществената мрежа Facebook. Там страницата на играта - https://www.facebook.com/kasovbon, има над 7000 почитатели.

В данъчната лотария вземат участие всички български жители, които са навършили 14 години и записват фискалните си бонове в интернет, на особено основания за задачата уебсайт – www.kasovbon.bg. Както и през предходните сезони, данните, които се вкарват, са цената на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата записка. Няма ограничавания за минимална или оптималната стойност на покупките, допълват от Национална агенция за приходите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР