Остават броени дни до втория за годината турнир от шлема,

...
Остават броени дни до втория за годината турнир от шлема,
Коментари Харесай

Александър Зверев очаква най-доброто от Надал и Джокович на Ролан Гарос

Остават броени дни до втория за годината шампионат от " шлема ", " Ролан Гарос ", който стартира на 26 май. Наскоро някогашният №1 Анди Родик разгласи, че чака най-оспорваната конкуренция от " огромния шлем " в последните години. Сега упованията си за Откритото състезание на Франция показа и първенецът от Мастърса в Рим, Александър Зверев. Според него Новак Джокович и Рафаел Надал ще покажат най-хубавото, на което са способни, а немецът изрази вяра, че и Яник Синер ще се появи във френската столица.

" Очаквам забавен шампионат, тъй като все още всички са доста равностойни и считам, че в Рим станахме очевидци на много изненади. Това единствено приказва за жестоката конкуренция в международния тенис и фактът, че всеки може да победи всеки, приказва добре за нашия спорт.

В Париж обаче обстановката ще е друга, тъй като имам вяра, че ще забележим напълно друга игра от Джокович и Надал. И двамата ще са пределно стимулирани да реализират нещо огромно и смятам, че Новак ще желае да покаже, че към момента е най-хубавият в света и ще гони купата. Колкото до Рафа, прави му чест, че пробва да играе на всички места, където има опция и желае да завърши с тениса по най-хубавия метод.

Силно се надявам, че и Яник Синер ще се появи в Париж, тъй като това ще направи нещата още по-интересни. Много е мъчно да се планува кой ще вдигне трофея на 9 юни. Фаворитите са ясни, само че е прекомерно допустимо още веднъж да имаме и съществени изненади ", разяснява Зверев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР