Остават броени дни до събитието, за което не само британците,

...
Остават броени дни до събитието, за което не само британците,
Коментари Харесай

Коронацията на крал Чарлз III на фатална дата, астролог вещае беди

Остават броени дни до събитието, за което освен британците, само че и хора по целия свят са затаили мирис - церемонията по формалната коронация на крал Чарлз III.

Тя ще се организира през днешния ден, на 6 май (събота), а свадите около нея към този момент са факт. Един от тях е, че херцогинята на Съсекс, Меган Маркъл е решила да не почете бъдещия крал на Англия и да не го удостои с наличието си.

Това не е всичко. Принц Хари въпреки всичко е там, само че пък татко му е наредил да бъде настанен на задни редове, демонстрирайки че в действителност към този момент синът му не е част от фамилията. Това може би е възмездие на Чарлз след излизането на мемоарната книга на Хари - " Резерва ".

Астроложка реши да разчете звездите и да разкрие какво тъкмо е подготвила вселената на крал Чарлз III по време на този по този начин значим ден. Експертът обаче споделя, че датата може да се окаже в действителност съдбовна.

Причината е, че на 5-и май 2023 година ще се случи лунно затъмнение. Коронацията е на идващия ден, само че каква е връзката сред дете събития?

Често хората се опасяват от момента на затъмнение, не предлагат да го гледате, само че самото затъмнение не съставлява заплаха. Но от астрологична позиция въпреки всичко има известна обреченост - залага вектор на значими събития. В коридорите на затъмнението се случват неизбежни събития, които могат да извърнат целия ви живот с главата надолу.

Съвпадението на датата на коронацията на Чарлз III и затъмнението - случайност или не?

Чарлз ще бъде коронясан незабавно след лунното затъмнение - в деня на затваряне на лунния календар. Това значи, че доста неща ще излязат отвън контрола на краля и кралското семейство.

Ако датите са определени преднамерено, това допуска, че Обединеното кралство желае да усили въздействието си в международната политика и стопанска система, да стане най-мощната страна в света, да понижи въздействието на монарха и вероятно да отстрани монархията в света.

Интригата се добавя от обстоятелството, че Уилям, синът на Чарлз, е роден в деня на слънчево затъмнение. Това му слага избрани задания.

Е, в случай че датите не са особено определени, тогава Вселената слага съответна задача на Англия. И остава въпросът по какъв начин управлението на страната ще се оправи с това.

Вселената слага такива задания на всеки от нас и от това по какъв начин ще се оправим с тях зависи ходът на събитията през идващите години.

Интересното е, че няколко седмици преди този момент събитие слънчевото затъмнение визира сферата на властта, кариерата, статуса. Това значи, че в този момент Вселената му дава право на избор: да резервира и укрепи своята мощ и статус или да се отдръпна и да я трансферира. Въз основа на кармичната задача е разумно да избере първото.

Много анализатори обаче допускат, че той ще абдикира. Ако въпреки всичко в съветниците си има астролог, той ще го посъветва да остане крал и да направи всичко допустимо да укрепи властта си. Може би доведете най-големия наследник да помогне. Следващите две години ще покажат какъв избор ще направи Чарлз III, написа
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР