Остават броени дни до края на годината. Това е достатъчно

...
Остават броени дни до края на годината. Това е достатъчно
Коментари Харесай

Какво трябва да направите преди края на тази година? Разкрива вашата зодия

Остават броени дни до края на годината. Това е задоволително време, с цел да не отпишем 2022 година, а да се опитаме да затворим някои значими проблеми и да се опитаме да стартираме 2023 година с нова сила на чист лист. Какво да вършим преди Нова година? Това разкрива вашата зодия.

Овен

Тази година беше цялостна с провокации за зодия Овен. Работихте доста старателно и настойчиво, тъй че в този момент заслужавате отмора и потупване по рамото за самопризнание. Новата година ще бъде ново начало за вас, тъй че можете единствено да се радвате, че няма да оставите незавършени каузи от миналата година. Това, което несъмнено би трябвало да извършите, е отмора. Оставете ежедневните си отговорности настрани – момент отмора няма да ви убие и светът няма да рухне. Определете целите си за идната година. Помислете от какво се нуждаете – може би сменете цвета на косата си, отидете някъде надалеч? Помислете, само че не действайте още. Изчакайте да стартира 2023 година

Телец

Искате да извършите нещо огромно през идната година. Имате огромни проекти. Започвай в този момент. Има ли нещо, което ви кара да се чувствате зле? Отървете се от него, даже в случай че това значи единствено чифт дънки и нараснала грижа за кожата, с цел да премахнете акнето. Време е да процъфтите. За Телците началото на 2023 ще бъде като излизане от пашкул и преобразяване в красива пеперуда. Не започвайте фрапантни промени в този момент, а помислете за здравето си. Пазете се. Тази година вашата диета беше основана на пица? Време е да обърнете внимание на храненето си.

Близнаци

Тази година за Близнаците беше огромна неразбория, комбинация от безпорядък и прочувствени прояви. Фокусирайте се върху себе си. Бъдете надеждни – това ще има значение. Използвайте добре всеки миг. Натовареният график и многото контакти не значат, че управлявате добре дейностите си – концентрирайте се върху това, което е значимо, в това число върху себе си.

Рак

Тази година потвърждава, че Раците са отдадени. Вие сте се посветили на другите и в случай че имаше такава опция, сигурно щяха да ви дадат премия. Проблемът е, че давате обич в близост, забравяйки да обичате себе си. И най-важният въпрос – какво съгласно вас е любовта? Включете в най-близките си проекти време единствено за себе си. Не го променяйте и не се отхвърляйте. Ще видите, че от време на време такива моменти са нужни, с цел да поддържате баланс.

Лъв

2022 е времето, което използвахте пълноценно или най-малко опитахте. Сега е моментът Лъвовете да се концентрират не върху света, а върху сърцето и душата си. Трябва да преосмислите връзките си освен като сътрудници, само че и с други хора. Излизате ли с някого, с който имате бъдеще, или с човек, който приказва с вас като с добър другар? Не се опасявайте да измененията задачите си и да се откажете от нещо, което не дава отговор на потребностите ви.

Дева

Девите обичат да имат надзор, даже по Коледа. В допълнение към отговорностите за подготвяне на вечеря, вие питате близки за ежедневните въпроси, пробвайки се да разрешите проблемите им и да насочите живота им съгласно вашите убеждения. Вие ги обичате и желаете най-хубавото за тях. Оставете ги малко. Радвайте се на дребните неща, възползвайте се от момента и не се напрягайте. Прекарайте празниците със фамилията си на мира, прекарайте това време и с приятелите си. През идната година може да нямате опция – 2023 ще ви посрещне с натоварена стратегия.

Везни

2022 година е към края си, без значение дали е била злополука или прелестно време за вас. Следващата година би трябвало да е вашата. Везните стартират изначало. Сега е идеалният миг да се освободите от отрицателното. Хора, обстановки, страсти, предмети. Организирайте от нулата. Прегледайте старите си контакти на телефона си (може би има номер на съвсем прашен някогашен, който не сте употребявали от много години). Нека изчезне всичко, което е неприятно и което ви пречи да съумеете през идната година.

Скорпион

Тази година сигурно беше прилив на адреналин за зодия Скорпион. Бяхте напрегнат и стресът ви накара да се постараете още повече и да дадете всичко от себе си. Благодарение на това сте събрали всичките си сили и сте съумели да постигнете невъзможното. Сега е моментът да се концентрирайте върху областите, които сте пренебрегнали тази година. Обърнете им внимание. Превърнете празниците в облекчение на напрежението. И макар че може да бъдете нервни, не позволявайте треската на подготовката да ви завладее както преди. Сега всичко, което има значение, е мирът и спокойствието.

Стрелец

Тази година блеснахте в компанията и поддържахте връзка с доста хора. Можете да го видите по количеството известия, които получавате във Фейсбук. Удивително е, изключително откакто за някои хора е мъчно да наблюдават информацията от своите близки. Има обаче нещо, което Стрелците би трябвало да създадат тази година. Поддържайте връзка с фантазиите си. Трябва да помислите какво желаете да постигнете и с какви средства можете да го извършите. През идната година се концентрирайте върху себе си – всички огромни цели, които сте си сложили, са постижими.

Козирог

Тази година беше взискателна. Имаше прекалено много на плещите ви, освен работа, само че и стрес. Но не забравяйте, че не е нужно да поемате всичко върху себе си. Отговорността за целия свят не е на вас. Всичко това прави представителите н зодия Козирог напрегнати. Прекарайте края на годината в отмора. Зарежете всичко и се отпуснете. Ако е допустимо, оставете телефона си настрани през уикенда, полегнете си, наваксайте позиции във филми, бъдете недостъпни за известно време. Може да ви накара да се почувствате необичайно, само че го заслужавате, изключително откакто преминахте през тази година. Просто се научете да се отпускате и да не се тревожите.

Водолей

Краят на ноември е и зодия Водолей към този момент е в умствена почивка. Вие сте прочувствено дезактивирани, даже в хибернация. Пригответе се за 2023 година и планирайте какво бихте желали да постигнете през нея. Не се отхвърляйте от нищо, което ви прави щастливи. Помислете дали има нещо, което ви лишава това благополучие.

Риби

Това е време Рибите да опознаят себе си. За миг отхвърлете логическото си мислене, практичната си страна, здрав разсъдък и направете нещо против тях. Планирайте триумфа си и го преследвайте без боязън от риск. Има ли нещо, което не сте се осмелили да опитате? Сега е времето. Излезте от зоната си на комфорт и правете това, от което се страхувате.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР