Остават броени часове докато научим имената на участниците в същинската

...
Остават броени часове докато научим имената на участниците в същинската
Коментари Харесай

Часове остават до зрелищните реванши в Лига Европа

Остават броени часове до момента в който научим имената на участниците в същинската фаза от директните елиминации на втория по значителност шампионат в фамилията на УЕФА - Лига Европа. Почти всички от осемте двойки, които се срещнаха преди седмица оставиха отворена развръзката за днешните реванши.

Със сигурност най-очакваният дуел е този сред Манчестър Юнайтед и Барселона, които в първия мач на “Камп Ноу ” направиха зрелищно тъждество 2:2 и оставиха всичко да се реши на “Олд Трафорд ” през днешния ден.

Монако и Байер (Леверкузен) са другата двойка, която сътвори доста упования след първия мач предишния четвъртък. Французите надвиха в 5-голов трилър с 3:2, само че германците несъмнено няма да паднат по тил и ще се борят до последния съдийски сигнал.

Междувременно Нант изненада Ювентус в Торино и измъкна тъждество 1:1. Самият Масимилиано Алегри дефинира идния реванш като “финал ”, което от в този момент основава усещането, че този мач подготвя да се трансформира в угощение за неутралния фен.

Република България Залцбург излъга Рома в последните минута и взе минимална победа предишният четвъртък. Сега обаче предизвикването е повече от съществено. Пътуване до “вечния град ” и конфликт с темпераментната аудитория на “римските вълци ”.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Другите двойки Мидтиланд - Спортинг (Лисабон), ПСВ - Севиля, Рен - Шахдьор (Донецк) и Унион (Берлин) - Аякс също крият в себе си конспирация и не трябва да бъдат пропускани.

Футболният маратон стартира в 19:45 и малко след среднощ към този момент ще знаем имената на всички участници в 1/8-финалите на Лига Европа.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР