Остават броени часове до участието на Джейк Уайтман на Игрите

...
Остават броени часове до участието на Джейк Уайтман на Игрите
Коментари Харесай

Тази история определено си заслужава

Остават броени часове до присъединяване на Джейк Уайтман на Игрите на Британската общественост в Голд Коуст (Австралия). Шотландецът, който беше подсилен от президента на Международната асоциация на атлетическите федерации (IAAF) Себастиан Коу, си спомни забавна преживелица с двукратния олимпийски първенец на 1500 метра.

“Това е малко неуместна история. Беше по време на Европейското състезание в Амстердам преди две години. Получих известие, което гласеше: 'Успех в сериите. Себ’. Имах съквартирант в университета, който се споделяше Себ. Бях сигурен, че беше той. След като отговорих, човек, който работи за IAAF, ми изпрати известие: 'Получи ли известие от Себ Коу?’”, споделя Уайтман, който незабавно е изпратил нов sms до президента на IAAF с опрощение и пояснение на обстановката.

В типичния си настоятелен звук Коу връща известие към Уайтман, в което му споделя да не се тормози и, че всичко е наред.

A post shared by Jake Wightman (@jakeswightman) on Dec 31, 2017 at 1:28pm PST
Това не е единственият път, в който Коу поздравява шотландеца. Тогава Уайтман печели на Диамантената лига в Осло и получава особено писмо от президента на IAAF.

“Това писмо от Себ след успеха ми в Осло беше едно от най-хубавите неща в кариерата ми. Не чаках, само че когато го отворих видях ‘Президент на IAAF’ Беше ръчно писано писмо. Фактът, че той е отделил време, с цел да го напише, значи доста за мен. Той ме поздрави за бягането ми, тъй като беше на надпреварата, това го сложи на фундамент. Винаги съм бил огромен почитател на Коу”, добави историята си 26-годишният шотландец.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР